‘Vis-aardige’ visvervangers van Vegan Visboer voor de horeca


De plant-based visburger

Introductie - Vanaf vandaag, World Vegan Day, liggen de 100% vegan en plantaardige visvervangers van Vegan Visboer in de schappen van verschillende horecagroothandels. Nederlandse restaurants, hospitality en andere horecagelegenheden kunnen daarmee vegan visproducten aan hun menukaart toe voegen.

“De producten passen bij de verschuiving naar een lifestyle die meer en meer gericht is op plantaardige producten”, aldus Simon Visscher, founder van Vegan Visboer. Naast dat de vis-aardige producten bevatten de visvervangers ook omega 3, 6 en 9, afkomstig van algen die op een natuurvriendelijke wijze zijn gekweekt. De basis voor de plant-based visproducten is een rijstkorrel die door Vegan Visboer en Kramer Fish uit Urk tot ‘vis’ getransformeerd werd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca vraagt in spoedoverleg nogmaals om versoepelingen

Actie - Brancheorganisaties in de horeca hebben tijdens een spoedoverleg met minister van Economische Zaken Micky Adriaansens grote zorgen geuit over de situatie die nu ontstaat in de samenleving. Horecaondernemers zijn woedend dat de maatregelen voor onder meer winkels waarschijnlijk worden versoepeld, maar voor horeca niet.

Lees bericht


KHN: Horeca klaar voor verantwoorde heropening

Horeca - De horeca kan per direct, maar anders uiterlijk 15 januari veilig open. Dat laat Koninklijke Horeca Nederland (KHN) weten. De belangenvereniging heeft een routekaart gemaakt hoe de horeca gefaseerd op een veilige en verantwoorde wijze open kan.

Lees bericht

NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over

Overname - Partner in horecamanagement systemen Next to Food (NTF) neemt software ontwikkelaar Cerenta over. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF platform bouwen, maar nu ook écht bij NTF in het bedrijf gaan komen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid