VriesVers Platform reikt VriesVers Prijzen 2021 uit


Verkiezing - Het VriesVers Platform heeft de VriesVers prijzen 2021 bekend gemaakt. Tijdens een bijeenkomst op donderdagavond 14 oktober zijn in het Koninklijk Willem II Stadion werden de winnende partijen gehuldigd.

De winnaars zijn:

- VriesVers Winkels van het Jaar in categorie 0 - 1.000 m²: Coop Vandaag Breda en in categorie >1.000 m²: Albert Heijn Pollemans Etten-Leur.

- VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk: Dr. Oetker met Ristorante Piccolissima

- VriesVers Product van het Jaar 2021 Huismerk: Jumbo Mango Fruitijsjes.

Bron: VriesVers Platform/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Rechtbank wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop op Sligro af

Rechtbank -  De rechtbank in Amsterdam heeft alle vorderingen van Jumbo en Coop op groothandel Sligro, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ in 2018, afgewezen. Beide partijen maken geen aanspraak op de gevorderde 83 miljoen euro. Bovendien zijn Jumbo en Coop veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. De uitspraak is in lijn met de verwachtingen die Sligro meermaals...

Lees bericht


Jumbo zet met ‘van Dichtbij’ Nederlandse producten centraal

Formulenieuws  - Vanaf eind dit jaar kunnen klanten Jumbo huismerkproducten van Nederlandse bodem terugvinden in het schap onder de noemer ‘van Dichtbij’. Jumbo speelt met ‘van Dichtbij’ in op de toenemende vraag van klanten naar producten zoals eieren, groenten en fruit, vlees en zuivel uit Nederland.

Lees bericht


Jumbo opent nieuwe hub voor Overijssel en Flevoland

Bezorging - Vandaag opende Jumbo Supermarkten in Zwolle haar 14e thuisbezorghub. Vanuit deze nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in Overijssel, Flevoland en omstreken.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid