VriesVers Platform reikt VriesVers Prijzen 2021 uit


Verkiezing - Het VriesVers Platform heeft de VriesVers prijzen 2021 bekend gemaakt. Tijdens een bijeenkomst op donderdagavond 14 oktober zijn in het Koninklijk Willem II Stadion werden de winnende partijen gehuldigd.

De winnaars zijn:

- VriesVers Winkels van het Jaar in categorie 0 - 1.000 m²: Coop Vandaag Breda en in categorie >1.000 m²: Albert Heijn Pollemans Etten-Leur.

- VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk: Dr. Oetker met Ristorante Piccolissima

- VriesVers Product van het Jaar 2021 Huismerk: Jumbo Mango Fruitijsjes.

Bron: VriesVers Platform/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ton van Veen (Jumbo): ‘Meer klanten voorbode van hernieuwde groei’

Formulenieuws - Jumbo maakte vanochtend cijfers bekend over het eerste halfjaar, waarbij topman Ton van Veen tevens terugblikte op de eerste zes maanden van dit jaar, maar ook een perspectief schetst voor de nabije toekomst. De omzet steeg in het eerste halfjaar met een procentje, terwijl het marktaandeel vrijwel onveranderd uitkwam op 21%.

Lees bericht







Samenwerking HEMA en La Place eindigt in augustus

Formulenieuws – De La Place restaurants in de HEMA locaties in Hilversum en Alkmaar zullen per week 33 en 34 hun deuren sluiten. De sluiting in de eerste helft van augustus is het gevolg van de voorgenomen verzelfstandiging van La Place. De La Place-producten blijven wel beschikbaar voor de klanten van Jumbo. Ook de verskeukens bij de Jumbo supermarkten blijven in hun huidige...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid