VriesVers Platform reikt VriesVers Prijzen 2021 uit


Verkiezing - Het VriesVers Platform heeft de VriesVers prijzen 2021 bekend gemaakt. Tijdens een bijeenkomst op donderdagavond 14 oktober zijn in het Koninklijk Willem II Stadion werden de winnende partijen gehuldigd.

De winnaars zijn:

- VriesVers Winkels van het Jaar in categorie 0 - 1.000 m²: Coop Vandaag Breda en in categorie >1.000 m²: Albert Heijn Pollemans Etten-Leur.

- VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk: Dr. Oetker met Ristorante Piccolissima

- VriesVers Product van het Jaar 2021 Huismerk: Jumbo Mango Fruitijsjes.

Bron: VriesVers Platform/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marit van Egmond Foodmanager van het Jaar 2022

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres (NFC) in het Scheveningse Kurhaus is Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, gekozen tot Foodmanager van het Jaar. Marit van Egmond is de eerste vrouw die de titel mag dragen. Het is dit jaar voor de 25e keer dat er een Foodmanager van het Jaar wordt uitgeroepen.

Lees bericht


Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio Brabant‑Zuidwest en het zuiden van Zuid‑Holland.

Lees bericht

La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

Tijdelijke aanpassingen in aansturing Jumbo-onderneming

Supermarkt - Als gevolg van de tijdelijke stap terug van Frits van Eerd als algemeen directeur van Jumbo voert het bedrijf enkele aanpassingen door in de aansturing van de onderneming. Ton van Veen gaat als gedelegeerd commissaris tijdelijk leiding geven aan het directieteam van Jumbo. Colette Cloosterman-van Eerd zal als gedelegeerd commissaris de verbindende rol vervullen tussen de organisatie, de...

Lees bericht


Frits van Eerd treedt tijdelijk terug als algemeen directeur Jumbo

Persoonlijk - Na zorgvuldig overleg met zijn familie en de Raad van Commissarissen heeft Frits van Eerd besloten tijdelijk terug te treden als algemeen directeur van Jumbo. Hij is een van de verdachten in een groot witwasonderzoek. De beslissing is in het belang van Jumbo genomen en maakt het voor hem ook mogelijk om zich volledig te concentreren op zijn...

Lees bericht

Max&Bien vegan kaas bij Jumbo en Jumbo Online

Supermarkten - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid