‘Willie’s worstenbrood-automaat loopt niet onverdienstelijk’


Willie's Worstenbrood-automaat bij de ingang naar de bakkerij

Vending – De automaat staat er al sinds september vorig jaar en de producten ‘verkopen niet onverdienstelijk’, laat bakkerij Willie’s Worstenbrood weten. De vendingmachine bij de ingang van het bedrijf aan de molenhoefstraat 14 Udenhout, is 24/7 in bedrijf om de liefhebber van de Brabantse lekkernij ’s nachts en in de weekenden te voorzien.

De worstenbroodjes liggen gekoeld in de automaat en zijn geschikt voor directe consumptie, maar kunnen ook worden opgewarmd in oven of magnetron. Steeds vaker worden streekproducten of eigen producten van ondernemers via automaten aan de straatzijde aangeboden. Zo kennen we de vendingmachines voor eieren en groente bij de agrarische bedrijven, maar ook de automaten voor vleesproducten, pizza’s en kant-en-klaar-maaltijden en natuurlijk snacks bij cafetaria’s en tankstations. Maar in toenemende mate melden ook de speciaalzaken zich met hun specialiteiten zoals vlaaien, gebak en… worstenbroodjes.

Varianten

Willie’s Worstenbrood maakt de worstenbroodjes in verschillende varianten. Uiteraard de authentieke Brabantse worstenbrood, maar daarnaast ook de mini, een spek worstenbroodje en een rundvlees worstenbroodje. En voor wie het nog iets exotische mag, ook een kip piri piri variant, een Marokkaanse worstenbroodje, een Goulash, een Saté en een Pigalle.

De bakkerij is vindingrijk als het gaat om het onder de aandacht brengen van de bakkerijproducten. Zo komt Willie’s Worstenbrood op de even weken ook aan de deur met de Willie’s Worstenwagen in een gedeelte van Waalwijk en Sprang-Capelle en is het bedrijf op de markten te vinden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Selecta en Vitamin Well gaan samenwerken in Europa

Samenwerking - Vendingspecialist Selecta en Vitamin Well, leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, gaan samenwerken op de Europese markt. Selecta gaat in de automaten het aanbod gezonde producten uitbreiden met de producten van Vitamin Well

Lees bericht


Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht



Hajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid