XXL Nutrition samen met Mama’s Maaltijden in sportschool


De automaat met de Fitmeals van XXL Nutrition en Mama's Maaltijden bij de sportschool in Gouda

Vending – Vanaf deze week kunnen sporters bij sportschool Sport & Fitness Living Well in Gouda een gezonde avondmaaltijd halen uit een automaat. De zogenaamde Fitmeals in deze vending zijn door XXL Nutrition samen met Mama’s Maaltijden ontwikkeld.

De Fitmeals zijn volgens beide partijen gezonde maaltijden die gemakkelijk zijn te bereiden. Stella Roumimper, vestigingsmanager van Sport & Fitness Living Well in Gouda en Boskoop, over de verkoop van de maaltijden: “Onze leden zijn geïnteresseerd en kopen een kant-en-klaar maaltijd. Het is een extra service voor degenen die na het werk komen sporten en daarna geen zin meer hebben om een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd te bereiden.”

Twaalf maaltijden

In de automaat zitten twaalf maaltijden, variërend van low calorie, regular en large porties. René van der Zel, CEO van XXL Nutrition: “De sportschool in Gouda is een goede relatie van ons. Hun klantenbestand van 2900 leden weet de weg naar onze sportvoeding goed te vinden. Des te leuker vind ik het om hen als eerste te laten kennismaken met Fitmeals, de maaltijden die wij ontwikkeld hebben met Mama’s Maaltijden waar wij sinds vorig jaar een samenwerking mee zijn aangegaan”.  

Uitbreiding

Van der Zel ziet niet alleen meer mogelijkheden voor de verkoop van de kant-en-klaarmaaltijden voor  sportscholen, ook tankstations ziet hij als mogelijke uitbreiding en cateringlocaties. “Het doel is om gezonde voeding gemakkelijker toegankelijk te maken voor een breder publiek,” aldus Van der Zel.

Bron: XXL Nutrition/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees berichtEerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid