YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i


De onbemande franchisemodule van YB bij Food&i in Rotterdam

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

YB heeft door de exploitatie van de voormalige Yoghurt Barn-horecavestigingen al ervaring met verkoop op locatie. Daarnaast wil YB wil met de plantaardige producten impact maken. Door middel van franchising en productverkoop via de nieuwe tak YB Pro, ziet het merk kansen deze impact verder te vergroten. Oprichter en CEO Wouter Staal: “Op catering locaties wordt vaak yoghurt aangeboden, maar blijft het lastig een beleving neer te zetten die ook rendabel kan worden gerund. Om die reden is deze standalone unit ontwikkeld, zodat een volledige beleving kan worden neergezet zonder personeel.” YB is door haar ervaringen in de horeca in staat om met haar partners een switch te maken naar plantaardig, met een invulling voor ontbijt, lunch en banqueting. Roland Mathyi bij Food&i : “Onze gasten in de bedrijfshoreca zoeken steeds meer naar waardevolle momenten, die over de dag verspreid, draaien om goed en lekker eten. Samen met YB kunnen we deze invulling bieden, maken we een verdere switch naar plantaardig en zetten we een beleving neer zonder dat we ons personeel meer belasten.”

Food&I

Food&i is een food & beverage concept van Facilicom, dat catering op een nieuwe manier wil invullen. Het concept richt zich op goede en gezonde voeding, ondersteund door een uitgekiende technologie, die 24/7 op zowel op kantoor als thuis inzetbaar is.

Bron: YB/@FoodClicks

Producten van YB bij Food&I

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees bericht


NFV Franchise Trofee 2024 voor fastserviceketen Verhage

Verkiezing - Verhage is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2024, de jaarprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging. Verhage liet twee andere genomineerde franchiseformules achter zich. Dat waren de Groningse koffieformule Doppio Espresso en AMI, een keten van kapsalons.

Lees bericht

Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid