YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.
YB heeft door de exploitatie van de voormalige Yoghurt Barn-horecavestigingen al ervaring met verkoop op locatie. Daarnaast wil YB wil met de plantaardige producten impact maken. Door middel van franchising en productverkoop via de nieuwe tak YB Pro, ziet het merk kansen deze impact verder te vergroten. Oprichter en CEO Wouter Staal: “Op catering locaties wordt vaak yoghurt aangeboden, maar blijft het lastig een beleving neer te zetten die ook rendabel kan worden gerund. Om die reden is deze standalone unit ontwikkeld, zodat een volledige beleving kan worden neergezet zonder personeel.” YB is door haar ervaringen in de horeca in staat om met haar partners een switch te maken naar plantaardig, met een invulling voor ontbijt, lunch en banqueting. Roland Mathyi bij Food&i : “Onze gasten in de bedrijfshoreca zoeken steeds meer naar waardevolle momenten, die over de dag verspreid, draaien om goed en lekker eten. Samen met YB kunnen we deze invulling bieden, maken we een verdere switch naar plantaardig en zetten we een beleving neer zonder dat we ons personeel meer belasten.”
Food&I
Food&i is een food & beverage concept van Facilicom, dat catering op een nieuwe manier wil invullen. Het concept richt zich op goede en gezonde voeding, ondersteund door een uitgekiende technologie, die 24/7 op zowel op kantoor als thuis inzetbaar is.
Bron: YB/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Appèl introduceert eigen Bali Coco nootjesmix
Introductie – Cateraar Appèl heeft samen met NoyNuts een eigen snack ontwikkeld. De nootjesmix Appèl Bali Coco nootjesmix verenigt een lekkere snack en een verantwoorde keuze.
Lees berichtMark Lemmens nieuwe Commercieel Directeur Smaak
Catering - Smaak Bedrijfscatering in Soest heeft Mark Lemmens benoemd tot Commercieel Directeur. Per 1 februari 2025 gaat Mark zich richten op het verbeteren van de commerciële strategie en het vergroten van het marktaandeel binnen diverse sectoren.
Lees berichtBurgerme Nederland kijkt terug op succesvol 2024
Formulenieuws - Fastfood- en bezorgformule Burgerme in Nederland heeft 2024 succesvol afgesloten, zo laat het bedrijf weten. Het is een jaar geweest van groei, innovatie en goede prestaties. Met meer dan 432.055 bestellingen en een gemiddelde maandomzet per vestiging van €53.273,- laat de formule zien dat het een sterke speler is in de bezorgmarkt, meldt het bedrijf in een persbericht.
Lees berichtBedrijfscateraar Vitam kiest nieuwe Versgroothandel Boerschappen
Overeenkomst - De nieuw opgerichte Boerschappen Groothandel en bedrijfscateraar Vitam hebben een 8-jarige overeenkomst getekend voor de levering van alle versproducten (groenten, vlees, fruit, zuivel). Het gaat om de levering aan meer dan 300 bedrijfsrestaurants van Vitam. Vitam is daarmee de eerste partij die kiest voor de korte keten en met wie Versgroothandel Boerschappen gaat samenwerken.
Lees berichtBeurs van Berlage kiest Vineyard als nieuwe cateringpartner
Catering - De Beurs van Berlage heeft een nieuwe preferred cateringpartner: Vineyard Premium Catering. Met deze keuze opent de Beurs een nieuw hoofdstuk waarin duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aandacht centraal staan.
Lees berichtMaastricht krijgt eerste franchiselocatie van Le Pain Quotidien
Formulenieuws - Het Belgische restaurant- en bakkerijconcept Le Pain Quotidien, krijgt een eerste franchiselocatie in Nederland. In samenwerking met Henri Hochstenbag, eigenaar van Maastrichts bekendste café De Vogelstruys, wordt de eerste locatie binnenkort in Maastricht geopend.
Lees bericht