Younique Concepts opent sky bar ‘Hasta La Vista, Baby!’


‘Hasta La Vista, Baby!’ is een fast-casual restaurant met een Spaans-Portugese keuken

Horecaconcept - Op de negentiende verdieping van hotel INNSiDE by Meliá aan de Amsterdamse Zuidas opent Younique Concepts het horecaconcept ‘Hasta La Vista, Baby!’ Het is een fast-casual restaurant met een Spaans-Portugese keuken.

‘Hasta La Vista, Baby!’ onderscheidt zich, volgens de bedenkers, van andere sky bars en restaurants door haar veelzijdige concept. Dit komt vooral door het interieur waarin de elegantie van Hollywood in de jaren 90 samenkomt met Spaanse invloeden. De locatie is geschikt voor evenementen en diners. Een slimme indeling zorgt ervoor dat iedere hoek een andere ervaring biedt; van relaxen op een sofa, tot drankjes aan de centrale bar - en tegelijkertijd open keuken - tot genieten van een panoramisch uitzicht vanaf de tribune.

Hotelketen Meliá

INNSiDE by Meliá, het hotel waarin ‘Hasta La Vista, Baby!’ zich bevindt, maakt deel uit van een van de wereldwijde vestigingen van hotelketen Meliá. Ondernemers Sven Sallaerts en Joseph de Jong, oprichters van hospitality group Younique Concepts (o.a. Pesca), schudden in 2022 de hand met Meliá voor een eerste samenwerking. Hierbij kreeg Younique Concepts de kans om drie horecaconcepten te creëren en te realiseren op de Zuidas locatie. Naast ‘Hasta La Vista, Baby!’, opende ook restaurant Tierra in de lobby van het hotel en het lunchconcept MOST in het naastgelegen Amsterdam.

Bron: Younique Concepts/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Lees berichtTweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees bericht

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees berichtSociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid