Zandbergen wordt Europese distributeur voor Wagyurundmerken van AACo

Wagyu-vlees kent een fijn gemarmerde structuur Foto: AACo

Samenwerking - Zandbergen World’s Finest Meat in Zoeterwoude wordt de exclusieve vertegenwoordiger in Europa van de merken Darling Downs en Kobe Cuisine van Australian Agricultural Company (AACo). Dat is recent door beide partijen naar buiten gebracht.

De twee merken van de Australian Agricultural Company hebben betrekking op de Wagyurunderen, die volgens hoge standaarden worden geproduceerd en geleverd. Tot op heden werkte AACo met verschillende distributeurs in Europa.

Zandbergen vertegenwoordigt de merken sinds 2012. Joris Zandbergen, CEO van Zandbergen World’s Finest Meat: “Met onze intensievere samenwerking kunnen we onze klanten bedienen met een meer continue stroom van deze unieke Wagyu-rundvleesproducten."

AACo heeft een van de grootste Wagyu-kuddes ter wereld. Het vee wordt in de natuur geboren en kan vrij rond grazen. Het bedrijf beheert ongeveer 400.000 stuks vee, met name in de gebieden Queensland en de Northern Territory. AACo bezit meer dan 6 miljoen hectare land, wat overeenkomt met ongeveer 1% van de oppervlakte van Australië.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek