Zelfstandig Magioni Pizza vindt partner in Danerolles


Head of Magioni Lisa Veen is met het bedrijf weer los van Dr. Oetker en gaat nu samenwerken met Danerolles

Samenwerking - Het Amsterdamse Magioni, bekend van haar pizzabodems vol groente, zal vanaf 1 november 2022 weer op eigen benen staan. Dat gaat Magioni doen in nauwe samenwerking met Danerolles. Twee bedrijven met een vergelijkbaar businessmodel, kennis van de koelverse markt, complementair productportfolio en gevestigd rond Amsterdam, zo laat Magioni weten.

Na enkele jaren als zelfstandige onderneming te hebben geopereerd, heeft Dr. Oetker in 2019 een meerderheidsbelang verkregen in Magioni. Het bedrijf dat in 2016 werd opgestart door Manon van Essen, kon hierdoor verder werken aan de internationale groeiambities. Omdat Dr. Oetker zich wil richten op de kernactiviteiten van vriesverse pizza’s en Magioni zich richt op het koelschap is besloten dat het beter is dat beide bedrijven weer los van elkaar gaan opereren. In samenwerking met Danerolles wil Magioni nu haar groeiambities realiseren. “We zijn blij met de conclusie die we gezamenlijk hebben getrokken om weer als zelfstandig bedrijf door te gaan en daarbij een samenwerkingspartner te zoeken. Een focus op eigen kernactiviteiten is uiteindelijk voor zowel Dr. Oetker als voor ons een randvoorwaarde voor succesvolle doorgroei”, aldus Lisa Veen, Head of Magioni.

Samenwerken

Magioni is overtuigd met Danerolles de ideale partner gevonden te hebben. Veen: “Het ondernemende van dit bedrijf, gecombineerd met de kennis en het netwerk in de Europese markt voor verse merkdeegwaren, maakt dat we veel van elkaar kunnen leren”. Magioni is het afgelopen jaar gelukt om het aandeel aan groente in de verse pizzabodems te verhogen naar zo’n 45%.

2.000 verkooppunten

Magioni’s pizzabodems zijn verkrijgbaar bij meer dan 2.000 verkooppunten in Nederland, Verenigd Koninkrijk en België en worden zowel B2B via groothandels als rechtstreeks aan consumenten via supermarkten verkocht.

Bron: Magioni/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht







Dr. Oetker zet VAR-teken bij EK-voetbal in als actiemiddel

Actie – Dr. Oetker zet scheidsrechtersicoon Roelof Luinge in bij een actie rondom het VAR-teken tijdens de EK-voetbalwedstrijden.  Elke keer als een ingreep van de Video Assistant Referee wordt gevraagd, kunnen kijkers een oven claimen op Claimdeoven.nu en andere pizza-prijzen winnen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid