Zenchef|Formitable neemt reserveringsplatform Resengo over


Resengo en De Zenchef | Formitable werkten al samen / Foto bij: Sophia van den Hoek

Overname - De Zenchef|Formitable group neemt het Nederlands-Belgisch online reserveringsplatform Resengo over. Deze aankondiging volgt nadat het Amsterdamse platform voor restaurants Formitable en de Parijse Zenchef eerder dit jaar hun krachten bundelden.

De acquisitie van Resengo, ondersteund door groeikapitaalbedrijf PSG equity, past in de strategie om Europees marktleider in restauranttechnologie te worden. Met de overname van Resengo voegt Zenchef|Formitable meer dan 3500, waaronder RIJKS in Amsterdam, The Jane in Antwerpen en alle Belgische driesterrenrestaurants, toe aan het platform. Daarmee is de groep direct het grootste restaurantplatform van Europa, met een aanbod van meer dan 15.000 restaurants. Xavier Zeitoun, CEO van Zenchef|Formitable: “Met deze overname bevorderen we onze kernmissie om restaurants de verbinding met hun gasten te helpen verdiepen. Bovendien bouwen we met deze stap, door middel van technologie, aan een veerkrachtige restaurantindustrie, die restauranthouders in staat stelt om commissie gebaseerde software van derden te weerstaan.”

Bron: Zenchef|Formitable/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid