Aantal tankstations met wasmachineservice blijft groeien


Petrol - Het aantal wasmachines langs de Nederlandse wegen blijft maar toenemen. Inmiddels hebben 187 tankstations wasmachines en drogers staan voor particulieren en bedrijven die textiel willen reinigen. Onlangs werd in een uitzending van RTL nog gemeld dat er 160 locaties zijn, maar het aantal neemt rap toe. De leverancier van de machines Prontophot in het Brabantse Hapert is door het succes zelf ook een beetje overdonderd. Maar in het buitenland waar het bedrijf ook groot is, is de concentratie zelfs nog vele malen groter, meldt een woordvoerder van het bedrijf. Opvallend is dat bij onzee zuiderburen er vooral wasmachineservices staan bij supermarkten, terwijl dat in Nederland juist bij tankstations is. Daarom ziet het bedrijf in Nederland nog voldoende ruimte voor groei. De klanten die gebruik maken van de wasmachines bij tankstations zijn heel divers. Het loopt uiteen van studenten, die geen ruimte hebben voor de apparaten tot aan 1-en-2-persoonhuishoudingen die geen zin hebben een wasmachine en een droger aan te schaffen. Maar ook mensen die een wasbeurt hebben voor de clubkleren, tot lastige producten als dekbedden en paardendekens, die gewassen moeten worden. Omdat de mensen die gebruik maken van de srvice ook moeten wachten, is de wasservice bij tankstations ook nog eens een aardige omzetbrenger in de shop. Bron:@FoodClicks Petrol - Het aantal wasmachines langs de Nederlandse wegen blijft maar toenemen. Inmiddels hebben 187 tankstations wasmachines en drogers staan voor particulieren en bedrijven die textiel willen reinigen. Onlangs werd in een uitzending van RTL nog gemeld dat er 160 locaties zijn, maar het aantal neemt rap toe. De leverancier van de machines Prontophot in het Brabantse Hapert is door het succes zelf ook een beetje overdonderd. Maar in het buitenland waar het bedrijf ook groot is, is de concentratie zelfs nog vele malen groter, meldt een woordvoerder van het bedrijf. Opvallend is dat bij onzee zuiderburen er vooral wasmachineservices staan bij supermarkten, terwijl dat in Nederland juist bij tankstations is. Daarom ziet het bedrijf in Nederland nog voldoende ruimte voor groei. De klanten die gebruik maken van de wasmachines bij tankstations zijn heel divers. Het loopt uiteen van studenten, die geen ruimte hebben voor de apparaten tot aan 1-en-2-persoonhuishoudingen die geen zin hebben een wasmachine en een droger aan te schaffen. Maar ook mensen die een wasbeurt hebben voor de clubkleren, tot lastige producten als dekbedden en paardendekens, die gewassen moeten worden. Omdat de mensen die gebruik maken van de srvice ook moeten wachten, is de wasservice bij tankstations ook nog eens een aardige omzetbrenger in de shop. Bron:@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht



Tweede Jitha’s Deli van Van Staveren opent in Almere

Tankshop – De shop van Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 wordt momenteel verbouwd naar een Jitha’s Deli. Op de locatie vestigt zich de tweede Jitha’s Deli van Van Staveren. De locatie in Almere opent de deuren op 8 april 2024.

Lees bericht

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht


Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid