Albron voortaan weer zelfstandig


Catering - Facilicom Group zal het minderheidsbelang dat zij in 2016 nam in Albron overdragen aan Stichting Albron. Daarmee is Albron BV weer voor 100% eigendom van Stichting Albron. Dat melden Facilicom en Albron op hun website. Het nieuws was al eerder deze maand bekend gemaakt, maar nog niet eerder in de media verschenen. Waarom deze stap wordt gezet is onduidelijk, maar zal in een later stadium worden toegelicht, zo wordt gemeld. Duidelijk is wel dat beide partijen niet volledig uit elkaar gaan, maar wel verbonden blijven. Geert van de Laar, CEO Facilicom Group zegt daarover: “Facilicom Group blijft een breed pakket aan facilitaire diensten leveren aan haar opdrachtgevers, waarbij Albron als strategisch partner optreedt.” In de reactie op de website wordt ook Teun Verheij, algemeen directeur Albron geciteerd: “Albron heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en gepositioneerd en zal met innovatieve foodconcepten verdere stappen vooruit zetten in de markt van Horeca & Hospitality, Bedrijfsleven & Overheid en Zorg.” De komende tijd zal verder overleg plaatsvinden over het besluit toch een meer zelfstandige koers te gaan varen bij beide bedrijven. Tot die tijd worden er geen verdere inhoudelijke mededelingen aan de media gedaan. Bron: @FoodClicks Catering - Facilicom Group zal het minderheidsbelang dat zij in 2016 nam in Albron overdragen aan Stichting Albron. Daarmee is Albron BV weer voor 100% eigendom van Stichting Albron. Dat melden Facilicom en Albron op hun website. Het nieuws was al eerder deze maand bekend gemaakt, maar nog niet eerder in de media verschenen. Waarom deze stap wordt gezet is onduidelijk, maar zal in een later stadium worden toegelicht, zo wordt gemeld. Duidelijk is wel dat beide partijen niet volledig uit elkaar gaan, maar wel verbonden blijven. Geert van de Laar, CEO Facilicom Group zegt daarover: “Facilicom Group blijft een breed pakket aan facilitaire diensten leveren aan haar opdrachtgevers, waarbij Albron als strategisch partner optreedt.” In de reactie op de website wordt ook Teun Verheij, algemeen directeur Albron geciteerd: “Albron heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en gepositioneerd en zal met innovatieve foodconcepten verdere stappen vooruit zetten in de markt van Horeca & Hospitality, Bedrijfsleven & Overheid en Zorg.” De komende tijd zal verder overleg plaatsvinden over het besluit toch een meer zelfstandige koers te gaan varen bij beide bedrijven. Tot die tijd worden er geen verdere inhoudelijke mededelingen aan de media gedaan. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Smaakchef van Albron wint Overall-prijs Innovation Award 2023

Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.

Lees bericht


Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht

YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht



Sociale franchiseketen Brownies&downieS naar Albron

Formulenieuws - Per 1 september 2022 zal de sociale franchiseformule Brownies&downieS onderdeel worden van Albron. Bij Brownies&downieS hebben medewerkers met een beperking de hoofdrol. Lokaal ondernemerschap, kwalitatieve horeca en volwaardige banen voor bijzondere medewerkers vormen de belangrijkste elementen van het landelijke succes van de sterke horecaketen.

Lees bericht

Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid