Andre ten Wolde benoemd tot CEO Domino’s Europe


Andre ten Wolde, CEO Europe bij Domino's pizza, wil stappen zetten in verbeteren dierenwelzijn

Benoeming - Domino’s benoemt bij halfjaarcijfers voormalig CEO Nederland en België Andre ten Wolde tot CEO Europa. Domino's Pizza Enterprises Limited, moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland, realiseerde in Europa een omzetgroei van +9,4% tot 382,8 miljoen euro. Daarnaast opende Domino’s in Europa 37 winkels.

Andre ten Wolde momenteel COO van Europa krijgt de taak om de verdere groeiambities van Domino’s binnen Europa te realiseren. Eerder was hij verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Ten Wolde: “In de afgelopen jaren is er gewerkt aan een sterk team van landen CEO’s. Met dit team zetten we de verdere groei in winkels en (online) bezorging door en bieden we huidige winkelmanagers en franchisenemers de mogelijkheid om hun activiteiten binnen Domino’s verder te ontplooien. Ons doel is om jaarlijks 7 tot 9% nieuwe winkels te openen in de komende drie tot vijf jaar.”

Perfect Peperoni

Domino’s heeft momenteel 294 winkels in Nederland. Afgelopen jaar werden er 22 nieuwe locaties geopend. In 2020 komen daar nog tegen de dertig nieuwe locaties bij, zo is de verwachting. Volgens de cijfers van Domino’s steeg het aantal bestellingen in 2019 ten opzichte van 2018 met 12 miljoen. Dat is zo’n 8 procent meer. De best verkochte pizza in Nederland is de Perfect Peperoni. Deze is maar liefst 1,9 miljoen keer gebakken. Van de vegetarische en veganistische pizza’s verkocht de pizzaketen afgelopen jaar vier miljoen stuks.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht


New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht


New York Pizza neemt Duitse pizzaketen Stückwerk over

Overname - New York Pizza, de grootste Nederlandse pizzaketen, heeft de Duitse pizzaketen Stückwerk overgenomen. De overname is onderdeel van de internationale plannen van de franchiseorganisatie om in Duitsland uit te groeien tot een van de grootste spelers in de pizzabezorgmarkt.

Lees bericht


Pizza frikandel speciaal op het menu Domino’s

Formulenieuws – Domio’s Pizza heeft sinds deze week de ‘Frikan’Dutchman’ oftewel de pizza met frikandel speciaal, op de kaart gezet alle vestigingen in Nederland in België. De pizza is gemaakt met de bekende Domino’s ingrediënten en vervolgens belegd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry.

Lees bericht

New York Pizza voor grootste deel in Noorse handen

Overname - New York Pizza, een van de grootste Nederlandse pizzaketens, wordt grotendeels verkocht aan het Noorse Orkla Group. Orkla heeft al tientallen merken in handen op het gebied van levensmiddelen. De Noren, die vooral geïnteresseerd zijn in het Nederlandse pizzadeeg, krijgen 75 procent van het bedrijf in handen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid