Babyvoeding van sterrenchefs voor Babe Baby Foods
Babyvoeding - Babe, bekend van de gezonde en culinaire babyvoeding, heeft samen met sterrenchefs Jonnie Boer van De Librije en Sidney Schutte een speciale babyvoeding gemaakt. Twee culinaire smaken die toegevoegd worden aan de Babe collectie van 6 smaken.
Jonnie Boer heeft een fris gerechtje ontwikkeld van een combinatie van pompoen, mango en kiwi aangevuld met vezelrijke havermout en banaan. Dit gerecht is goed te gebruiken als ontbijt of tussendoortje. Sidney Schutte, vader van 2 jonge kinderen heeft een dinner/lunch gerecht gecreëerd. Een gerechtje met rode biet, frisse appel, kokosmelk, verse kruiden en specerijen. Beide smaken zijn samen met chef Jasmine van Babefoods ontwikkeld voor de Babe collectie van smaken voor de consumenten van 8 maanden tot 99 jaar.
Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en worden bij de beste leveranciers gehaald. Jonnie Boer: “Ik vind het belangrijk dat kinderen de beste kwaliteit voeding krijgen. Als het ook nog eens heerlijk smaakt kunnen ouders met hun kinderen direct een gezonde levensstijl ontwikkelen”. Beide chefs vinden dat door gevarieerd te eten de baby kan wennen aan verschillende smaken zodat ze deze gaan waarderen.
Bron: Babe/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Joris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden
Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.
Lees berichtRestaurantplatforms Formitable en Zenchef bundelen krachten
Samenwerking - Het Amsterdamse groeiplatform voor restaurants Formitable en de Parijse ontwikkelaar van restauranttechnologie Zenchef gaan hun krachten bundelen. Door de samenwerking kunnen beide partijen efficiënter innoveren en hun eigen marktpositie in Europa verstevigen.
Lees berichtCulinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution
Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...
Lees berichtNestlé komt met babyvoeding merk Gerber Plant-tastic
Introductie – Levensmiddelenfabrikant Nestlé ziet niet alleen volwassenen meer plantaardig eten, maar ziet ook dat ouders die eetgewoonten vaker delen met de kinderen. Vandaar dat het bedrijf Gerber Plant-tastic introduceert, een nieuwe, biologische en 100% plantaardige productlijn voor baby’s vanaf 8 maanden.
Lees berichtWijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer bij De Klok Dranken
Samenwerking – De vinologen Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben in De Klok Dranken hun distributeur gevonden voor hun wijnen. De afzet van de wijnen van de twee personalities groeit binnen de horeca, waardoor een professionele distributiepartner nodig was. Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben die partner gevonden in De Klok Dranken, DKD: “Met hun zeer professionele...
Lees berichtCulinaire DINERbox: ‘Genieten op sterrenniveau thuis’
Culinair - Na een succesvolle try-out vorig jaar gaat Cook Like a Chef nu officieel van start. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor €69,50 per persoon bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen. De compleet verzorgde topchef menu’s, onder de naam Cook Like a Chef, zijn per direct te bestellen en worden vanaf 8 november...
Lees bericht