Bäckerei Krümel opent deuren in de Efteling


Bäckerei Krümel in de Efteling / Foto bij: LDB Production

Leisure – Zaterdagochtend is in de Efteling Bäckerei Krümel geopend. Deze nieuwste horecagelegenheid is te vinden op het Max & Moritz Plein. In de ambachtelijke bakkerij zijn producten te vinden als plaatgebak en broodpizza’s.

Bäckerei Krümel en het assortiment zijn geïnspireerd op het Alpenlandschap en de streken van Max en Moritz. Projectmanager Horeca Melvin van Brakel: “Het gebouw doet denken aan een gezellige Duitse Konditorei met als stralend middelpunt de nostalgische, dubbele deckoven. Hierin worden ovenproducten afgebakken voor ontbijt, lunch en diner. Met het ambachtelijke aanbod spelen we in op de wensen van onze gast, die soms snel wil eten of juist iets langer de tijd wil nemen. Op de kaart staat o.a. thematisch Schwarzwalder Kirschgebak, plaatbrood met gatenkaas en Flammkuchen-broodpizza. Die combineren goed met koffiespecials of verse sappen. Onder de noemer ‘De Betere Keuze’ bieden we ook gezondere alternatieven aan, zoals volkoren- of groentevarianten en er zijn dieetvriendelijke en vegetarische belegsoorten”.

Duurzaam

Het restaurant telt 125 zitplaatsen binnen en 50 buiten en is duurzaam gebouwd. Zo wordt het gebouw gasloos verwarmd. Met een investering van drie miljoen euro is dit het sluitstuk voor het Max & Moritz Plein.

Bron: Efteling/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht




La Place opent in Efteling als Oosterse Kashba

Formulenieuws – Het is de grootste locatie van La Place, en meteen ook de duurste. Exploitant Vermaat heeft samen met attractiepark Efteling en La Place een waar ‘foodpaleis’ neergezet in de sfeer van Sinbad de Zeeman uit de verhalen van 1001-nacht. Het nieuwe restaurant, dat onder de naam Kashba wordt geïntroduceerd, kent naast het gebruikelijke La Place-assortiment ook een aantal...

Lees bericht


La Place de Efteling krijgt complete make-over

Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid