Bakker Bart sluit zich aan bij Vereniging van Maaltijdbezorgers


Bakker Bart wil een nog sterkere positie in bezorging

Bezorgdiensten - Bakker Bart heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Met de komst van de bakkerijformule telt de vereniging 11 leden uit de maaltijdbezorgbranche.

De vereniging behartigt sinds 2014 de belangen van de bezorgdiensten en streeft naar verdere professionalisering van de bezorgbranche. Bakker Bart wil zich de aankomende jaren sterker positioneren binnen de maaltijdbezorgbranche en wil zich samen met de NLVVM hard maken voor de belangen van bedrijven binnen de branche. Zo ontwikkelde de NLVVM onlangs in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland de NL Delivery Game. Deze trainingsgame zorgt ervoor dat maaltijdbezorgers, die bij de NLVVM leden in dienst zijn, bewust en veiliger de weg op gaan.

Bakker Bart, onderdeel van de Vital Food Group, heeft grote ambities. Met 150 winkels door heel het land wil Bakker Bart zich meer gaan richten op bezorging. CEO van de Vital Food Group Henri Froeling: “Delivery rond ontbijt en lunch staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Wij groeien hierin goed maar willen dit met de kansen die de markt biedt versnellen. Met Bakker Bart zijn wij al de grootste lunchbezorger, dat willen we blijven en uitbouwen”.

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Met de komst van Bakker Bart vertegenwoordigt de vereniging meer dan 1200 vestigingen en ruim 41.000 werknemers, die werkzaam zijn bij de 11 aangesloten leden.

Bron: Bakker Bart/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Lees berichtSUGO Pizza sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Vereniging - SUGO Pizza, speler in de maaltijdbezorgingssector, sluit zich aan bij de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. Hugo Kruijssen gaat de keten binnen de vereniging vertegenwoordigen.

Lees bericht

Bakker Bart Ede opent met vernieuwend format

Formulenieuws – Anderhalf jaar na een grootscheepse verbouwing, heeft Bakker Bart-ondernemer Ronald van Kolthoorn zijn filiaal aan de Grotestraat  in Ede opnieuw verbouwd en aangepast. Belangrijke reden voor de verbouwing was het plaatsen van een extra keukenblok en het bijplaatsen van meer orderkiosken voor een snellere doorstroming in de bakkerij. Dinsdag opende de verbouwde winkel.

Lees bericht


Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Lees bericht

Henri Froeling vertrekt bij Vital Food Group

Persoonlijk  – Henri Froeling vertrekt per 1 maart 2023 als werknemer en aandeelhouder van de Vital Food Group, zo laat het bedrijf vrijdag weten. Froeling zal dit jaar nog wel op interimbasis betrokken blijven bij  Bakerstreet. Daarnaast zal hij nog de rol van Managing Director bij Bakker Bart invullen tot een opvolger is ingewerkt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid