Bakker Bart sluit zich aan bij Vereniging van Maaltijdbezorgers


Bakker Bart wil een nog sterkere positie in bezorging

Bezorgdiensten - Bakker Bart heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Met de komst van de bakkerijformule telt de vereniging 11 leden uit de maaltijdbezorgbranche.

De vereniging behartigt sinds 2014 de belangen van de bezorgdiensten en streeft naar verdere professionalisering van de bezorgbranche. Bakker Bart wil zich de aankomende jaren sterker positioneren binnen de maaltijdbezorgbranche en wil zich samen met de NLVVM hard maken voor de belangen van bedrijven binnen de branche. Zo ontwikkelde de NLVVM onlangs in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland de NL Delivery Game. Deze trainingsgame zorgt ervoor dat maaltijdbezorgers, die bij de NLVVM leden in dienst zijn, bewust en veiliger de weg op gaan.

Bakker Bart, onderdeel van de Vital Food Group, heeft grote ambities. Met 150 winkels door heel het land wil Bakker Bart zich meer gaan richten op bezorging. CEO van de Vital Food Group Henri Froeling: “Delivery rond ontbijt en lunch staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Wij groeien hierin goed maar willen dit met de kansen die de markt biedt versnellen. Met Bakker Bart zijn wij al de grootste lunchbezorger, dat willen we blijven en uitbouwen”.

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Met de komst van Bakker Bart vertegenwoordigt de vereniging meer dan 1200 vestigingen en ruim 41.000 werknemers, die werkzaam zijn bij de 11 aangesloten leden.

Bron: Bakker Bart/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst

Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.

Lees bericht


Ondernemersfamilie Macleane neemt Jumbo Beuningen over

Supermarkten - De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee Jumbo winkels in Elst en een Bakker Bart in Rijnstate Elst.

Lees bericht

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees berichtSPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid