Bakker Bart sluit zich aan bij Vereniging van Maaltijdbezorgers


Bakker Bart wil een nog sterkere positie in bezorging

Bezorgdiensten - Bakker Bart heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Met de komst van de bakkerijformule telt de vereniging 11 leden uit de maaltijdbezorgbranche.

De vereniging behartigt sinds 2014 de belangen van de bezorgdiensten en streeft naar verdere professionalisering van de bezorgbranche. Bakker Bart wil zich de aankomende jaren sterker positioneren binnen de maaltijdbezorgbranche en wil zich samen met de NLVVM hard maken voor de belangen van bedrijven binnen de branche. Zo ontwikkelde de NLVVM onlangs in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland de NL Delivery Game. Deze trainingsgame zorgt ervoor dat maaltijdbezorgers, die bij de NLVVM leden in dienst zijn, bewust en veiliger de weg op gaan.

Bakker Bart, onderdeel van de Vital Food Group, heeft grote ambities. Met 150 winkels door heel het land wil Bakker Bart zich meer gaan richten op bezorging. CEO van de Vital Food Group Henri Froeling: “Delivery rond ontbijt en lunch staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Wij groeien hierin goed maar willen dit met de kansen die de markt biedt versnellen. Met Bakker Bart zijn wij al de grootste lunchbezorger, dat willen we blijven en uitbouwen”.

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Met de komst van Bakker Bart vertegenwoordigt de vereniging meer dan 1200 vestigingen en ruim 41.000 werknemers, die werkzaam zijn bij de 11 aangesloten leden.

Bron: Bakker Bart/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vital Food Group krijgt nieuwe directie

Benoeming - De directie van Vital Food Group B.V., de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, krijgt per 16 mei een nieuwe directie. Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van de groep, heeft het bedrijf verlaten en wordt opgevolgd door Siad Awwad. Schalkwijk blijft wel als aandeelhouder betrokken bij de groep.

Lees bericht
Bakker Bart heropent ook vestiging in Rotterdam

Formulenieuws - Bakker Bart heeft de winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam heropend. Eerder deze maand heropende de formule al de winkel aan de Demer in Eindhoven. Met de verruimde winkel in Rotterdam krijgt ook het ondernemersduo Patricia en Henjo  Hielkema een winkel met veel nieuwe elementen.

Lees bericht


Maaltijdbezorger krijgt boete van bijna twee ton

Boete - Een platform voor de bezorging van maaltijden heeft van de Inspectie SZW een boete gekregen van 176.000 euro. Het bezorgbedrijf, waarvan de naam niet bekend is gemaakt door SZW, maar zou gaan om Deliveroo, kreeg de boete omdat het bezorgplatform in 2018 22 buitenlandse bezorgers in dienst had zonder een werkvergunning voor ze aan te vragen.

Lees bericht

Bakker Bart heropent de vestiging in centrum Ede

Formulenieuws - Bakker Bart heeft onlangs de winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid