Bidfood neemt Croquetten Boutique over


Bij de Croquetten Boutique zijn tal van kroketten verkrijgbaar met eigen receptuur

Overname – Bidfood en de Croquetten Boutique hebben donderdag bekend gemaakt dat ze overeenstemming hebben over een overname van de Croquetten Boutique. Bidfood neemt de het bedrijf per 1 januari 2023 over.

De afgelopen jaren is de Croquetten Boutique uitgegroeid van een winkel in centrum Utrecht naar een leverancier voor de horeca met een uniek assortiment croquetten. De oprichter Brian Steevens en Desiree Stroes vinden het nu na vijf jaar tijd worden voor een nieuwe stap. “In de afgelopen jaren is Bidfood voor ons een belangrijke partner geworden en het voelt voor ons goed om de Croquetten Boutique aan hen over te dragen”, aldus beide initiatiefnemers.

De Croquetten Boutique opende vijf jaar gelden in het centrum van Utrecht. Vanuit die locatie werden niet alleen bijzondere kroketten verkocht aan het publiek, maar werd ook de productie opgestart voor de horeca. Inmiddels zijn de kroketten van de Croquetten Boutique door heel Nederland verkrijgbaar.

Ook plantbased

Bidfood neemt de merknaam en de recepturen over, het winkelpand is geen onderdeel van de overname. De leveringen naar de huidige horecaklanten van de Croquetten Boutique gaan gewoon door. De overname heeft geen impact op het beschikbare assortiment, waaronder ook een selectie plantbased. De levering gaat plaatsvinden via Bidfood, die momenteel ook al een deel van het assortiment exclusief levert aan de horeca. “We doen er alles aan om de overgang voor klanten vlekkeloos te laten verlopen”, aldus Lennart Versteegen, Hoofd Verkoop bij Bidfood.

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid