Bij Marc opent pizzashop bij supermarkt Plus Trommel


Foodservice - Bij Marc en Plus Trommel in Hellevoetsluis zijn een exclusieve “coronasamenwerking” aangegaan. Het restaurant uit Ouddorp opende een pizzashop in de supermarkt.

Restaurant Bij Marc is evenals vele andere horecaondernemingen sinds de horecasluiting economisch zwaar getroffen. Bij de pakken neer gaan zitten past echter niet in de stijl van de horeca ondernemer Marc Dietvorst. Samen met zijn team wordt dan ook alles uit de kast getrokken om nieuwe initiatieven te ontwikkelen, nieuwe markten aan te boren en zijn twee bedrijven, restaurant Bij Marc en Strandpaviljoen Paal 10 weer klaar te maken voor het moment dat ze weer open mogen.

Naast de dagelijkse take away heeft Bij Marc zich gericht op het leveren van kerstpakketten en hebben ze zelfs een bezorgdienst opgestart voor het bezorgen van andermans pakketten. Hopen op een snelle opening durft Marc inmiddels niet meer daarom wordt het take away assortiment met de aankomende feestdagen uitgebreid met een groot assortiment menuboxen.

Maar de toch wel het meest in het oog springende actie van Bij Marc is het openen van een pizza shop bij Plus Trommel in Hellevoetsluis. Plus eigenaar, Cornelis Trommel: “De aanleiding voor deze samenwerking is vreselijk, maar we zijn blij dat we elkaar gevonden hebben en wij de horeca hiermee kunnen steunen.” Marc Dietvorst: “Plus Trommel heeft een professionele keuken in de winkel en zodoende was het inrichten van een pizzashop snel gerealiseerd.” Zo zijn nu ook de lekkerste vers gebakken pizza’s van restaurant Bij Marc bij Plus Trommel verkrijgbaar.

De reacties van de klanten van Plus Trommel zijn zo positief dat de beide ondernemers inmiddels met elkaar in gesprek zijn om ook na de coronatijd deze samenwerking in stand te houden en het assortiment uit te breiden met een complete maaltijdlijn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Hajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

Lees bericht




MAQS Food introduceert pasta van The Smiling Cook

Introductie - MAQS Food Nederland lanceert tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht het pastaconcept The Smiling Cook in Nederland. Het concept omvat vriesverse pasta en sauzen, die ook als take away kunnen worden aangeboden. The Smiling Cook is een bestaand merk voor professionals, dat vanuit België in verschillende Europese landen is uitgerold maar in Nederland nog nauwelijks verkrijgbaar was. MAQS Food Nederland...

Lees bericht

Vapiano Utrecht heeft indrukwekkend dakterras

Formulenieuws - Restaurantketen Vapiano opende woensdag de tiende vestiging in Nederland. De vestiging ligt aan het Stationsplein tussen Utrecht CS en Hoog Catharijne. Het restaurant heeft zitplaatsen een speciale Take Away voor (trein)reizigers, maar bovenal een fenomenaal dakterras. Sinds twee jaar heeft de Vapiano-keten weer goed de wind in de zeilen. Het aantal vestigingen groeide in die tijd gestaag...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid