Boon Food Group opent eerste Boon’s Dagmarkt in Limburg


Plus-ondernemers Peter en Antoinette de Wit uit Nieuwstadt gaan over naar Boon Food Group, waarvan Willem Boon (r), directeur commerciële zaken is

Supermarkt – Plus-ondernemers Peter en Antoinette de Wit uit Nieuwstadt gaan over naar Boon Food Group en worden daarmee de eerste Boon’s Dagmarkt in Limburg. De winkel opent eind november en wordt ook groter.

Peter de Wit; “Na jarenlang ondernemer bij Plus geweest te zijn, hebben wij lang nagedacht over onze toekomst. We hebben vele winkels bezocht en kregen een steeds beter gevoel bij de winkels van Boon. We zijn in gesprek gegaan en ook hier kregen wij de bevestiging van een familiebedrijf waar de ondernemer centraal staat en er nog plaats is voor ondernemerschap. Het is de eerste winkel in Limburg, dus we hebben lang stilgestaan bij de Limburgse producten.”

MCD ombouw

Eric Brosius, manager acquisitie: “We zijn natuurlijk zeer verheugd dat de familie de Wit heeft gekozen voor Boon’s Dagmarkt, Limburg is voor ons formulebedrijf een nieuwe stap. We beleveren in Limburg al een aantal ondernemers vanuit ons groothandelsbedrijf. Gezien alle  ontwikkelingen in Limburg is dit de eerste Boon’s Dagmarkt en zullen er ongetwijfeld meer volgen”. Willem Boon, directeur commerciële zaken “Met het acquireren van deze winkel bevestigen wij nogmaals onze doelstelling die gericht is op groei van het aantal supermarkten zowel groot als klein, die de kracht van de formule combineert  met lokaal ondernemerschap. Het  komend jaar zullen we verder gaan met de ombouw van MCD naar Boon’s Markt/Boon’s Dagmarkt en het openen van nieuwe vestigingen”.

Boon Food Group

Boon Food Group is lid van Superunie, de een na grootste inkoopvereniging op het gebied van levensmiddelen, die 12 supermarktorganisaties vertegenwoordigd. Boon Food Group B.V is gevestigd in Dordrecht en heeft supermarkten onder Boon’s Markt, Boon’s Dagmarkt en MCD, een groothandel in levensmiddelen met concepten als Buurtsuper en Vakantiesuper, BFG Export en Zorgboodschap, de leverancier voor de zorg in Sassenheim.

Boon Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht


Eerste Boon’s Dagmarkt in Limburg opent de deuren

Formulenieuws - Op woensdag 29 november opent de Boon’s Dagmarkt in Nieuwstadt. Het is de eerste Boon's Dagmarkt in Limburg. Deze voormalige Plusvestiging van de familie de Wit is de afgelopen weken vergroot en geheel volgens de laatste formule uitgangspunten ingericht.

Lees bericht

Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Winnaars FoodAwards 2023 bekend gemaakt

Verkiezing - Op kasteel Amerongen zijn woensdagavond de jaarlijkse FoodAwards uitgereikt. 12 introducties uit 2022 werden door de jury beloond met een FoodAward. De uitverkiezing van de FoodAwards is een initiatief van FoodPersonality en vond voor de 25e keer plaats.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid