Bufkes schenkt ruim 17.000,- aan Kinderhulp


De actie van Bufkes voor het Nationaal Fonds Kinderhulp was bijzonder succesvol zodat meer dan 17.000 euro kon worden geschonken

Actie - Bufkes startte enige tijd geleden een campagne van het Nationaal Fonds Kinderhulp om kinderen in armoede te steunen. De actie was bijzonder succesvol zodat meer dan 17.000 euro kon worden geschonken.

“Het is fantastisch om te zien hoe bereidwillig gasten zijn geweest om een steentje bij te dragen, maar ook het draagvlak en de inzet van onze ondernemers was erg groot”, aldus Julien van Bergen, Creative director van Bufkes.

Speciaal broodje

Bufkes lanceerde op 1 april een speciaal broodje ‘Spicy kip mango’ dat 3 maanden lang in alle 43 vestigingen verkrijgbaar was. Van ieder verkocht broodje kwam 50 cent ten goede aan Kinderhulp. Daarnaast was er een limited edition chocoladereep verkrijgbaar en konden gasten een donatie doen via de webshop. Ook waren verschillende leveranciers en partners van Bufkes bereid een bijdrage te leveren.

Cheque

Dit alles leidde tot een eindbedrag van €17,347,- die kinderhulp kan inzetten voor haar jaarlijkse Actie Zomerpret. Daarmee worden 7000 pretpakketten uitgedeeld aan kinderen die het goed kunnen gebruiken. De cheque werd overhandigd tijdens een lunch bij Bufkes Wijchen aan Ilse de Voogd van Kinderhulp. Bij die gelegenheid liet directeur Charles Sampers van Bufkes weten dat de formule de Kinderhulp ook in de toekomst blijft steunen.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht

Bufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht

43e locatie van Bufkes geopend in Heythuysen

Formulenieuws - Twee weken na de opening van de Bufkes-vestiging bij AVIA-tankstation in Ittervoort, opende dinsdag in Heythuysen een nieuwe Bufkes. De 43e-vestiging van Bufkes, dat voor het einde van het jaar de teller op 50 wil hebben.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid