Bufkes slaat handen ineen met Nationaal Fonds Kinderhulp


Formulenieuws – Het Limburgse lunchconcept Bufkes gaat zich verbinden met het Nationaal Fonds Kinderhulp. Via diverse instore-acties kunnen de gasten van Bufkes sparen om kinderen een zorgeloze jeugd te geven.

Momenteel groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede, meldt Bufkes en dat is té veel. Ieder kind zou een zorgeloze jeugd moeten kunnen genieten, maar dat is helaas niet het geval. Omdat het Nationaal Fonds Kinderhulp zich al jaren inzet om deze kinderen te ondersteunen, wil ook Bufkes nu ondersteuning bieden. “Bij Bufkes vonden we het de hoogste tijd om ons sociale hart te laten spreken. Al voordat we allemaal geconfronteerd werden met almaar stijgende prijzen, wilden we graag een goed doel ondersteunen,” aldus Charles Sampers, Directeur van Bufkes. “En door die stijgende prijzen worden de gezinnen die het al zo hard nodig hadden, des te harder geraakt. Met de 41 vestigingen die Bufkes inmiddels heeft, moeten we een verschil kunnen maken”.

GaiaZoo

Bufkes heeft een actieperiode van drie maanden opgezet om, samen met alle franchisenemers, gasten en partners, een zo groot mogelijk verschil te kunnen maken voor kinderen die het hard nodig hebben. “Want succes maken we samen. Ook na deze drie maanden zullen wij ons blijven inzetten voor dit mooie doel”. De actieperiode werd afgetrapt met een donatie aan Kinderhulp van 100 vrijkaarten voor GaiaZoo om daarmee een heel aantal gezinnen een leuk uitje te bezorgen.

Speciaal broodje

Gasten kunnen vanaf 1 april op verschillende manieren hun eigen steentje bijdragen voor dit goede doel. Er is een speciaal Kinderhulp broodje gelanceerd, broodje Spicy kip mango, waarvan 50 cent wordt gedoneerd. Maar er is ook een speciale chocoladereep te koop in de vestigingen en op de webshop waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kinderhulp. Ook is er via de webshop een mogelijkheid om een vrije donatie te doen.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht


Bufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht


43e locatie van Bufkes geopend in Heythuysen

Formulenieuws - Twee weken na de opening van de Bufkes-vestiging bij AVIA-tankstation in Ittervoort, opende dinsdag in Heythuysen een nieuwe Bufkes. De 43e-vestiging van Bufkes, dat voor het einde van het jaar de teller op 50 wil hebben.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid