Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel


Het pand is volledig gestript en van binnen weer opnieuw opgebouwd met een elektrische bakwand

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.

Het pand is grootschalig verbouwd en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Op de nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo zijn er zitplaatsen en is er een groot terras met moderne uitstraling gecreëerd. Het restaurantgedeelte heeft ruim 70 zitplaatsen. Van oorsprong is de cafetaria gericht op het serveren van verse friet, snacks en hamburgers. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Inmiddels staat ‘t Buulke al jarenlang bekend om het uitgebreide afhaalassortiment. Daarin broodjes, verse friet, diverse snacks, hamburgers van de bakplaat, steenoven pizza's en schotels. Gasten kunnen nu ook terecht in de nieuwe ijssalon voor softijs, sundae of milkshake.

Duurzaam

Het pand is tijdens de verbouwing compleet casco gestript. Ludo Neeskens: “Er zijn muren uitgebroken en nieuwe indelingen gemetseld. Daken werden gesloopt, geïsoleerd en bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas en we hebben alleen nog maar led-verlichting. Iets waar we enorm trots op zijn is onze nieuwe bakwand zonder gasaansluiting, er wordt alleen elektrisch gefrituurd. Een duurzame zaak waarmee het nieuwe ‘Buulke’ klaar is voor de komende generaties gasten.”

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsPlaza digitaliseert verder met orderkiosken

Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

Lees bericht

Investeerders gezocht voor eerste Amsterdamse Mercearia

Eetwinkel – Het moet de eerste Mercearia worden van Amsterdam. Een Latijns-Amerikaans eetconcept dat tot nog toe niet in de hoofdstad te vinden is. Drie gepassioneerde koks Estela Barroca en broers Daan en Matthijs Pasmans willen daarin verandering brengen en zijn op zoek naar investeerders.

Lees bericht
Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid