Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.
Het pand is grootschalig verbouwd en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Op de nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo zijn er zitplaatsen en is er een groot terras met moderne uitstraling gecreëerd. Het restaurantgedeelte heeft ruim 70 zitplaatsen. Van oorsprong is de cafetaria gericht op het serveren van verse friet, snacks en hamburgers. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Inmiddels staat ‘t Buulke al jarenlang bekend om het uitgebreide afhaalassortiment. Daarin broodjes, verse friet, diverse snacks, hamburgers van de bakplaat, steenoven pizza's en schotels. Gasten kunnen nu ook terecht in de nieuwe ijssalon voor softijs, sundae of milkshake.
Duurzaam
Het pand is tijdens de verbouwing compleet casco gestript. Ludo Neeskens: “Er zijn muren uitgebroken en nieuwe indelingen gemetseld. Daken werden gesloopt, geïsoleerd en bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas en we hebben alleen nog maar led-verlichting. Iets waar we enorm trots op zijn is onze nieuwe bakwand zonder gasaansluiting, er wordt alleen elektrisch gefrituurd. Een duurzame zaak waarmee het nieuwe ‘Buulke’ klaar is voor de komende generaties gasten.”
Bron: Eetwinkel/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel
Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.
Lees berichtPlaza digitaliseert verder met orderkiosken
Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.
Lees berichtInvesteerders gezocht voor eerste Amsterdamse Mercearia
Eetwinkel – Het moet de eerste Mercearia worden van Amsterdam. Een Latijns-Amerikaans eetconcept dat tot nog toe niet in de hoofdstad te vinden is. Drie gepassioneerde koks Estela Barroca en broers Daan en Matthijs Pasmans willen daarin verandering brengen en zijn op zoek naar investeerders.
Lees berichtEetwinkel Zelhem geopend met Eetwinkel shop
Formulenieuws - Midden in ‘het groene hart van de Achterhoek’ is Eetwinkel E&F in Zelhem geopend. Het cafetaria heeft naast het reguliere Eetwinkel-aanbod ook een aanvullend assortiment cadeauartikelen en delicatessen.
Lees berichtGrave krijgt nieuwe Eetwinkel Aan de Maas
Formulenieuws - Op loopafstand van de Maas, in het pittoreske vestingstad Grave, is Eetwinkel Aan de Maas geopend. De Eetwinkel wordt gerund door de familie Pouwels.
Lees berichtAntonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea
Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.
Lees bericht