Calvé Pindakaas komt tijdelijk met vegan speculaasvariant


De Calvé Speculaas Pindakaas in het rode potje

Introductie – Calvé Pindakaas komt met een nieuwe limited edition, dit keer met speculaassmaak. De pindakaas is ook nog eens vegan-proof.

Calvé Speculaas Pindakaas is een tijdelijke introductie. De smaakvariant bevat originele crunchy stukjes speculaas en is gemaakt van de pindakaas van Calvé. De pot heeft een fel rood etiket met daarop windmolens. In de Calvé Speculaas Pindakaas zijn geen dierlijke vetten gebruikt en dan daardoor door veganisten worden geconsumeerd.

Bron: Calvé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Calvé Pindakaas viert 75e verjaardag met reclame-compilatie

Jubileum – In mei is het 75 jaar geleden dat Calvé werd geïntroduceerd in Nederland. De Nederlandse Oliefabriek (NOF) in Delft startte in 1948, naast het fabriceren van slaolie en mayonaise uit aardnoten, met het maken van een pasta uit deze grondstof. Zo werd het eerste potje Calvé pindakaas geboren.

Lees bericht


Unilever haalt mijlpaal van 1 miljoen geredde producten

Voedselverspilling  – De samenwerking tussen Unilever en Too Good To Go tegen voedselverspilling heeft in twee jaar tijd 1 miljoen producten gered. Deze mijlpaal werd bereikt met het aanbieden van magic boxen, een verrassingspakket met producten die tegen de ‘ten minste houdbaar tot-datum' (THT) zitten, die via de Too Good To Go-app worden aangeboden. Eind 2022 introduceerden beide partijen ook de mogelijkheid om...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid