Caroline Oosterbaan nieuwe voorzitter RvC SPAR Holding


Caroline Oosterbaan zal na een inwerkperiode de huidige voorzitter Saskia van Walsum opvolgen bij SPAR Nederland

Benoeming - De raad van commissarissen van SPAR Nederland laat weten dat met ingang van 1 september Caroline Oosterbaan toetreedt als voorzitter van de Raad van Commissarissen van SPAR Holding B.V. Oosterbaan zal na een inwerkperiode de huidige voorzitter Saskia van Walsum opvolgen, die na 8 jaar vanwege de afloop van 2 benoemingstermijnen aftreedt.

John van der Ent, CEO van SPAR Nederland: “Met Saskia van Walsum heeft SPAR de laatste 8 jaar een geweldige progressie in branding , profilering en marktgroei gemaakt. Wij zijn blij dat we in Caroline Oosterbaan een volwaardige vervanger hebben gevonden. Haar kennis en ervaring op het vlak van strategie, finance, ondernemerschap en leiderschap zijn waardevol voor de fase waarin SPAR Holding zich bevindt. Wij zijn ervan overtuigd dat ze een goede en kritische invulling aan de rol als voorzitter kan geven.”

Oosterbaan geeft aan dat zij SPAR heeft leren kennen als een mooie organisatie met een gedreven directieteam en raad van commissarissen. “Met haar kleinschalige (buurt)winkels voor dagelijks gemak draagt SPAR bij aan kwaliteit van leven van haar klanten, rendabele exploitaties voor ondernemers en een leefbare buurtgemeenschap. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.”

Oosterbaan is momenteel voorzitter van de raad van commissarissen bij Westland Kaas, voorzitter van de audit committee bij AutoBinck Group, lid van de raad van commissarissen van EUR Holding en vice-voorzitter van de adviesraad van Rotterdam School of Management (RSM). In het verleden was zij gedurende vijf jaar lid van de Executive Committee van NIBC Bank. Ze begon haar loopbaan bij ABN AMRO in fusies en overnames en werkte daarna als strategie consultant en ondernemer voordat ze in 2013 bij NIBC aan de slag ging.

De Raad van Commissarissen van SPAR bestaat verder uit Anita Wetterhahn-Reijnen, John Kruijssen, Duncan Hoy en Rob van der Sluijs.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht






SPAR start met retail media

Formulenieuws - SPAR introduceert SPAR media, een veelzijdig netwerk dat leveranciers, en ook niet-leveranciers, de kans biedt om te adverteren in alle SPAR-winkels en op spar.nl. Het netwerk bestaat uit diverse advertentiemogelijkheden, waaronder digitale schermen in winkels, online bannering, e-mails en extended reach.

Lees bericht

Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid