Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR


Chantal de Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

De Rijk was van 1994 tot 2020 jarenlang het gezicht van Jan Linders supermarkten en vervulde bij dit familiebedrijf de laatste 10 jaar de rol van commercieel directeur. Drie jaar geleden stapte zij over naar leverancier Goedhart brood & specialiteiten, een familiebedrijf waar zij ook de rol van commercieel directeur vervulde. "Chantal is in supermarktland geen onbekende. Zij brengt een schat aan kennis en leiderschap met zich mee naar ons team en we zijn verheugd om haar te verwelkomen als onze nieuwe Commercieel Directeur, aldus John van der Ent, algemeen directeur van SPAR Nederland. “Met haar bewezen staat van dienst in het opbouwen van succesvolle commerciële strategieën en het stimuleren van groei gaan we samen een belangrijke rol spelen in het bereiken van onze ambitieuze doelen als King of Convenience in de Nederlandse markt.”

Euro Garages

De rijk wordt  verantwoordelijk voor de afdelingen marketing, e-commerce, retailmedia, formule, master data management, category management en multifranchise & partners. In de functie van Commercieel Directeur zal zij nauw samenwerken met de zelfstandige ondernemers, partner Euro Garages (EG) en leveranciers.

Directieteam

Met de toevoeging van Chantal de Rijk aan het leiderschapsteam is de directie weer op volle sterkte. Onder leiding van John van der Ent gaat zij samenwerken met collega- directeuren Marie-José Rutten (Directeur HR & organisatie ontwikkeling), Bas Luten (Directeur IT & Finance) en Pim Dirckx (Directeur Operations).

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBakkerij Koenen Top Bakker van het jaar 2024

Verkiezing - Bakkerij Koenen uit Westervoort is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2024. Dit werd bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij Koenen heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen.

Lees bericht


Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid