Chefkok Joppe Sprinkhuizen ontvangt eerste mosselen
Mosselseizoen – Morgen, donderdag 2 juli, start bij Sligro het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen.
Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van het jaar 2019 en eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel. SmitVis , onderdeel van Sligro, start morgen als eerste in Nederland met de verkoop.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Onno Brokke verkozen tot ‘FoodManager van het Jaar’
Verkiezing - Wijlen Onno Brokke, algemeen directeur van GranFood, is tot FoodManager van het Jaar verkozen. Het betreft een postume erkenning. Onno Brokke is in mei jl. overleden.
Lees berichtSligro Roosendaal schenkt €5.000 aan Stichting Paul bij heropening
Groothandel - Precies om 11 minuten over 11 is de vernieuwde Sligro-vestiging aan de Leemstraat in Roosendaal feestelijk heropend. Ter gelegenheid van de opening doneerde Sligro €5.000 aan Stichting Paul, een lokale organisatie die zich inzet om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te laten sporten.
Lees berichtAmsterdamse Ziggo Dome en Sligro slaan de handen ineen
Groothandel - De Ziggo Dome heeft een nieuwe logistieke partner gevonden in Sligro. Na een tenderproces is de horecagroothandel geselecteerd als Official Horeca Partner van de concertlocatie in Amsterdam. De meerjarige samenwerking richt zich op kwaliteit, service en duurzaamheid.
Lees berichtSligro schenkt €10.000 aan Ronald McDonald bij opening locatie Groningen
Groothandel - Ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe groothandelsvestiging aan de Osloweg in Groningen heeft Sligro een cheque van €10.000 overhandigd aan het Ronald McDonald Huis Groningen. Sligro-vestigingsdirecteur Jan Anne Bouma reikte het bedrag uit aan manager Jolanda Kamphuis.
Lees berichtOud Sligro-man Hemko van Wezel stapt in bij HOMiES
Partner – Voormalig Marketing Directeur bij Sligro Food Group, Hemko van Wezel, wordt partner bij HOMIES, het foodservice-initiatief van Mehmet Eser. Met zijn komst start ook een nieuwe fase van HOMIES, aldus de oprichter. “Wat begon als netwerkorganisatie groeit nu uit naar verbindende beweging van mensen in foodservice die elkaar versterken, inspireren en helpen”.
Lees berichtSligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Samenwerking - Sligro Food Group heeft zich voor drie jaar verbonden als officiële partner van Gault&Millau Nederland, een samenwerking die door beide partijen bekend is gemaakt. De horecagroothandel en de restaurantgids bundelen hun krachten met als gezamenlijk doel: de Nederlandse gastronomie verder versterken.
Lees bericht