Chefkok Joppe Sprinkhuizen ontvangt eerste mosselen


Marcel Guldenaar (links, culinair adviseur Sligro Veghel) overhandigt Joppe Sprinkhuizen (rechts, eigenaar Silly Fox Veghel) het eerste pannetje mosselen

Mosselseizoen – Morgen, donderdag 2 juli, start bij Sligro het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen.

Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van het jaar 2019 en eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel. SmitVis , onderdeel van Sligro, start morgen als eerste in Nederland met de verkoop.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



De Haan kiest eigen weg in food en tabak

Tankstation - De Haan Minerale Oliën (DHMO) verruilt als groothandel Lekkerland in Son voor Sligro. Ondanks de succesvolle langdurige samenwerking met Lekkerland, laat De Haan weten ervoor gekozen te hebben om per 1 februari 2025 de samenwerking aan te gaan met groothandel Sligro in Veghel. De Haan ziet Sligro de komende jaren als strategische partner die zal ondersteunen bij het doorontwikkelen...

Lees bericht




Sligro wint Logistiek Laadplein Award 2024

Verkiezing - Tijdens ‘Zero Emission | Ecomobiel’ in ‘s-Hertogenbosch is vorige week de ‘Logistiek Laadplein Award 2024’ uitgereikt aan Sligro. Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame vernieuwing in mobiliteit.

Lees bericht

Tabaksomzet helpt omzet Sligro in derde kwartaal

Groothandel - Sligro Food Group realiseerde over het derde kwartaal van 2024 een omzet van € 730 miljoen, een toename van € 25 miljoen of 3,5% ten opzichte van de omzet van € 705 miljoen in het derde kwartaal van 2023. Dat meldt de groothandel uit Veghel bij de bekendmaking van de cijfers over het derde kwartaal.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid