Christina Aguilera en rapper Latto in ‘Thuisbezorgd-campagne’


Christina Aguilera en rapper Latto brengen hiphop en opera samen in nieuwe campagne voor Thuisbezorgd.nl / Foto bij: Thuisbezorgd

Campagne - Christina Aguilera en rapper Latto brengen hiphop en opera samen in nieuwe campagne voor Thuisbezorgd.nl. Beide artiesten slaan in de ‘Zei d’r iemand’-Thuisbezorgdcampagne voor de eerste keer de handen ineen.

Thuisbezorgd.nl komt met een vervolg op de succesvolle ‘Zei d’r iemand’-campagne en heeft hiervoor popicoon Christina Aguilera en de opkomende hiphopster Latto aangetrokken om samen de nieuwe wereldwijde campagne te voeren. Het is de eerste keer dat Thuisbezorgd.nl twee artiesten en twee verschillende muziekgenres, opera en hiphop,  combineert voor een wereldwijde campagne. De campagne is afkomstig van McCann London in samenwerking met gerenommeerd music video director Dave Meyers, bekend van onder meer Kendrick Lamar’s ‘Humble’ en Taylor Swift’s ‘Me!’.

Breed aanbod

De campagne brengt Thuisbezorgd.nl op een nieuwe en verrassende manier tot leven en laat zien dat het bedrijf voorziet in al je lekkere trek, van alledaagse benodigdheden zoals boodschappen tot verfijnde gerechten zoals sushi en gyoza. Nikita Lensink, Head of Marketing bij Thuisbezorgd.nl: "De samenwerking met – eerder - Katy Perry, heeft voor ons ‘zei d’r iemand’ op ongekende wijze op de kaart gezet en de boodschap overgebracht dat waar je ook bent en waar je ook zin in hebt, Thuisbezorgd.nl het antwoord is. Met deze nieuwe campagne willen we vertellen dat we veel meer te bieden hebben dan je misschien van ons zou verwachten. Je kent ons natuurlijk van je favoriete restaurant, maar we hebben ook lunchopties, ontbijt en nu zelfs ook andere benodigdheden als boodschappen, bloemen en verzorgingsproducten. De verrassende mix van Christina Aguilera en Latto is onverwacht en versterkt daarmee de boodschap dat je versteld kunt staan van de selectie en kwaliteit die verkrijgbaar is bij Thuisbezorgd.nl."

Meerdere landen

De nieuwe wereldwijde campagne, met als hoofdelement de 60" video, wordt uitgezonden op tv, bioscoop, sociale media en radio. De campagne wordt uitgerold over meerdere markten in Europa, Groot-Brittannië, Canada en Australië.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees berichtSamenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees berichtMinder bestellingen en kosten bij Just Eat Takeaway

Analyse -Just Eat Takeaway, het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl, heeft in het eerste halfjaar minder bestellingen kunnen verzorgen dan een jaar geleden. Door iets hogere bestedingen per bestelling en fors snijden in de kosten heeft het bedrijf toch de winstcijfers aanzienlijk zien verbeteren.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid