CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf


Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Vanaf 1 april jl. verzorgt CIRFOOD de culinaire dienstverlening bij Evides Waterbedrijf. De overeenkomst heeft een contractduur van vijf jaar. Bij de aanbesteding stonden een duurzaam en lokaal assortiment centraal in combinatie met het bevorderen van gezonde eetgewoonten van medewerkers. “We zijn zeer blij met de twee nieuwe locaties van Evides”, aldus Mark Voorhaar, Head of Sales namens CIRFOOD. “Met een korte opstartperiode van een maand was het een uitdaging wat we met een klein team hebben volbracht. De keuze van Evides draagt bij aan onze groeidoelstellingen en onze ambities. Als horecadienstverlener werken we hard om te groeien. Met o.a. Talpa, KPN, NWO en VITENS en nu dus ook Evides begint ons portfolio in de B&I vorm te krijgen. Het is ook een bevestiging om te zien dat een bedrijf dat bekend is met het Ecovadis-certificering voor ons kiest”.

Lokale partners

Evides is zelf ook Ecovadis gecertificeerd en wil verdere stappen zetten in de ontwikkeling naar een zo goed mogelijke duurzame dienstverlening. Daarom is er veel aandacht voor gezondheid en duurzaamheid en samenwerking met lokale partners. De manier van ondernemen van CIRFOOD sluit goed aan bij deze ambities. Evides geeft daarover aan dat: “Duurzaam inzetbare medewerkers die veilig, met plezier en in balans hun werk doen, zijn van groot belang voor de toekomst van onze organisatie. Wij zijn van mening dat betaalbare en gezonde voeding hierbij een belangrijke rol voor is weggelegd.”

Coöperatie  

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn eigenschappen die van origine al zijn ingebed in het van oorsprong Italiaanse bedrijf. Dat komt doordat CIRFOOD is ontstaan als een coöperatie van kleine lokale ondernemers. Zij hechten veel belang aan samenwerken, duurzaam omgaan met ingrediënten, zorg voor het landschap, stimulering van de regionale economie en eerlijke prijzen. Het ambitieuze duurzaamheidsprogramma van CIRFOOD Nederland sluit hierop aan en is na de gunning in 2022 in april 2024 beloond met de verlenging van het Ecovadis Platinum certificaat.

Bron: CIRFOOD/@FoodClicks

De saladebuffet bij Evides

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid