CIRFOOD nieuwe cateraar Provincie Fryslân


Voor de Provincie Fryslân heeft CIRFOOD speciaal het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld

Catering - CIRFOOD gaat vanaf 1 oktober dit jaar de culinaire dienstverlening verzorgen voor Provincie Fryslân. De samenwerking markeert een uitbreiding van CIRFOOD's portfolio in zowel het B&I segment als in de provincie Friesland. Voor de Provincie Fryslân heeft CIRFOOD speciaal het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld.

Provincie Fryslân heeft CIRFOOD geselecteerd als hun nieuwe horecapartner voor de totale culinaire dienstverlening, zowel in het provinciehuis in Leeuwarden als voor de banqueting activiteiten op het Statenjacht ‘Friso’ te Skulherne. Bij de aanbesteding stonden duurzaamheid centraal, gecombineerd met het bevorderen van samenwerking met lokale leveranciers. Huub Luikenaar, districtmanager van CIRFOOD over de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd met onze nieuwe locatie in Provincie Fryslân. Dit bevestigt opnieuw dat we voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Het is ook een geweldige kans om ons portfolio in Fryslân verder uit te breiden. We verzorgen al de schoolrestaurants van ROC Friesepoort. Als Fries heb ik extra veel zin om het concept 'Duorsum Smakelân' door te ontwikkelen en het samen met lokale ondernemers tot leven te brengen. Friesland heeft zoveel heerlijke producten van lokale producenten dat we ze een podium willen geven in een speciale foodcorner genaamd 'ÚS LOKALE HOEKE'. We hebben een jonge, getalenteerde chef aangetrokken die uitblinkt in Dutch Cuisine, wat tal van mogelijkheden biedt voor de synergie met de horecaopleiding van ROC Friese Poort.”

Duurzaam, gezond & lokaal 

Provincie Fryslân is verheugd over de missie van CIRFOOD om een duurzaam en gezond assortiment aan te bieden en samen te werken met lokale ondernemers. De Provincie Fryslân laat weten: “Provincie Fryslân wil samenwerken aan een leefbare wereld, dat is onze ambitie. Het verminderen van de CO2-uitstoot is een van onze belangrijkste doelstellingen. De bedrijfsvoering van CIRFOOD sluit hier naadloos bij aan. We streven naar betaalbare en gezonde voeding voor onze medewerkers en gasten, en willen tegelijkertijd bewustwording creëren over gezonde voeding en kennis delen op dit gebied. Het concept 'Duorsum Smakelân' belichaamt deze visie.”

Duorsum Smakelân

'Duorsum Smakelân' is speciaal ontwikkeld voor Provincie Fryslân. Het concept combineert de traditionele huiselijke keuken met een culinaire reis rond de wereld en biedt een breed assortiment dat aan ieders smaak voldoet. In de 'ÚS LOKALE HOEKE' wordt een podium geboden aan lokale producten, waarmee de rijke verscheidenheid aan smaken uit de regio wordt gevierd.

Bron: CIRFOOD/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht
CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht


Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht

CIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid