Coca-Cola en de horeca trakteren op gratis drankje


Campagnes - Frisdrankfabrikant Coca-Cola trakteert samen met enkele horecapartners gasten op een gratis drankje. De actie maakt onderdeel uit van de nieuwe campagne ‘Open Like Never Before’.

Coca-Cola wil met de campagne laten zien dat gasten meer dan ooit welkom zijn en dat mensen moeten genieten van wat we om ons heen hebben. Iedereen kan in principe aan de ‘gratis-drankje-actie’ deelnemen door een voucher te downloaden. Bij de deelnemende horecazaken kan de voucher vervolgens worden ingeleverd voor een gratis Coca-Cola regular, zero sugar of light. De traktatie van horecaondernemers en Coca-Cola gaat live onder de campagnetitel ‘Deze Coca-Cola krijg je van ons’. In totaal doen er zo’n 2600 horecazaken in Nederland aan de campagne mee. Op GoogleMaps is te zien waar die zaken zich bevinden. De campagne loopt van 31 augustus tot en met 20 september.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht



Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid