Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations


Locatie van Coco & Sebas in Maastricht

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

De nieuwe locaties zijn ingericht voor reizigers die op zoek zijn naar iets lekkers om te snacken tijdens hun reis of een last-minute cadeau voor vrienden of familie. Het assortiment omvat onder andere bonbons, pindarotsjes, chocolade stroopwafels maar ook chocolade harten en andere chocolade cadeaus. “We zijn verheugd om onze locaties uit te breiden naar deze drukbezochte NS-stations in Nederland”, aldus Coco & Sebas CEO Roger Scheeren, "Na de uitrol van onze winkels op A1 locaties in binnensteden is ook dit echt een mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat we hier reizigers iets nieuws kunnen bieden en dat we een toevoeging zijn aan de stations."

Scheeren verwacht ongeveer 35.000 reizigers per vestiging per jaar te kunnen voorzien van cadeaus. Met de opening van winkels op de grote stations zet Coco & Sebas opnieuw een stap in haar ambitie om het meest vooraanstaande premium chocolademerk van Nederland te worden.

Bron: Coco & Sebas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsStart vernieuwing HEMA-winkels op negen NS-stations

Formulenieuws - HEMA en NS hebben een overeenkomst getekend voor de verlenging van de winkels op negen grote stations. Deze overeenkomst geldt voor een periode van zeven jaar. Als onderdeel van de verlening worden de locaties aangepast met elementen uit de vier pilot-winkels zoals HEMA die begin dit jaar opende.

Lees bericht

Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht

NS Kiosk lanceert eigen sandwichlijn en narrowcasting

Reizigersshop – NS-formule Kiosk is op alle fronten hard bezig stappen te zetten. Lanceerde het bedrijf eerder deze week een eigen lijn sandwiches onder private label, later die week startte de shopformule ook met het plaatsen van digitale schermen in de winkels en in de etalages.

Lees bericht‘Blikjes met statiegeldlogo stromen nu al binnen’

Statiegeld – Vanaf 1 april zit er statiegeld op blik en moeten deze blikjes kunnen worden ingeleverd. Dat betekent dat de blikjes met het statiegeldlogo nu al binnenstromen stromen bij supermarkten, NS Stations, bioscopen, sportverenigingen en andere verkooppunten. Maandag konden de eerste blikjes met statiegeld worden ingenomen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid