Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations


Locatie van Coco & Sebas in Maastricht

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

De nieuwe locaties zijn ingericht voor reizigers die op zoek zijn naar iets lekkers om te snacken tijdens hun reis of een last-minute cadeau voor vrienden of familie. Het assortiment omvat onder andere bonbons, pindarotsjes, chocolade stroopwafels maar ook chocolade harten en andere chocolade cadeaus. “We zijn verheugd om onze locaties uit te breiden naar deze drukbezochte NS-stations in Nederland”, aldus Coco & Sebas CEO Roger Scheeren, "Na de uitrol van onze winkels op A1 locaties in binnensteden is ook dit echt een mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat we hier reizigers iets nieuws kunnen bieden en dat we een toevoeging zijn aan de stations."

Scheeren verwacht ongeveer 35.000 reizigers per vestiging per jaar te kunnen voorzien van cadeaus. Met de opening van winkels op de grote stations zet Coco & Sebas opnieuw een stap in haar ambitie om het meest vooraanstaande premium chocolademerk van Nederland te worden.

Bron: Coco & Sebas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht


NS Kiosk lanceert eigen sandwichlijn en narrowcasting

Reizigersshop – NS-formule Kiosk is op alle fronten hard bezig stappen te zetten. Lanceerde het bedrijf eerder deze week een eigen lijn sandwiches onder private label, later die week startte de shopformule ook met het plaatsen van digitale schermen in de winkels en in de etalages.

Lees bericht


‘Blikjes met statiegeldlogo stromen nu al binnen’

Statiegeld – Vanaf 1 april zit er statiegeld op blik en moeten deze blikjes kunnen worden ingeleverd. Dat betekent dat de blikjes met het statiegeldlogo nu al binnenstromen stromen bij supermarkten, NS Stations, bioscopen, sportverenigingen en andere verkooppunten. Maandag konden de eerste blikjes met statiegeld worden ingenomen.

Lees bericht


Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht

Lagardère gaat drie ‘healthy’ Natoo-winkels openen op NS-stations

Reizigersconcept - Lagardère Travel Retail, de Franse winkelorganisatie met verschillende retailformules in Nederland, waaronder cafetariaformule Smullers, opent dit jaar drie winkels met het eigen eetconcept Natoo. Een concept gericht op gezonde voeding in een 110% CO2 klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid. De drie geplande locaties komen op de stations Rotterdam CS, Den Haag CS en Leiden CS.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid