Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations


Locatie van Coco & Sebas in Maastricht

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

De nieuwe locaties zijn ingericht voor reizigers die op zoek zijn naar iets lekkers om te snacken tijdens hun reis of een last-minute cadeau voor vrienden of familie. Het assortiment omvat onder andere bonbons, pindarotsjes, chocolade stroopwafels maar ook chocolade harten en andere chocolade cadeaus. “We zijn verheugd om onze locaties uit te breiden naar deze drukbezochte NS-stations in Nederland”, aldus Coco & Sebas CEO Roger Scheeren, "Na de uitrol van onze winkels op A1 locaties in binnensteden is ook dit echt een mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat we hier reizigers iets nieuws kunnen bieden en dat we een toevoeging zijn aan de stations."

Scheeren verwacht ongeveer 35.000 reizigers per vestiging per jaar te kunnen voorzien van cadeaus. Met de opening van winkels op de grote stations zet Coco & Sebas opnieuw een stap in haar ambitie om het meest vooraanstaande premium chocolademerk van Nederland te worden.

Bron: Coco & Sebas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aziatische formule Eazie wil dit jaar vijf nieuwe locaties openen

Formulenieuws - Eazie , The Asian Good Food Bar, heropent de stationslocatie in Tilburg en laat bij die gelegenheid weten nog dit jaar met vijf vestigingen te willen uitbreiden naar 31 locaties. “Deze heropening is een resultaat van onze strategie om gezond eten voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken”, meldt Eelco van de Glind, expansiemanager eazie.

Lees bericht
Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


Tweede Nederlandse BrewDog opent op Amsterdam CS

Formulenieuws – BrewDog opent op het Amsterdam Centraal Station de tweede locatie van het café in Nederland. Eerder opende BrewDog al Rotterdam Outpost. Deze BrewDog bar is wel de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid