Tweede Nederlandse BrewDog opent op Amsterdam CS


BrewDog is er voor treinreizigers, maar ook voor inwoners uit de stad of mensen die op bezoek zijn in Amsterdam

Formulenieuws – BrewDog opent op het Amsterdam Centraal Station de tweede locatie van het café in Nederland. Eerder opende BrewDog al Rotterdam Outpost. Deze BrewDog bar is wel de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP.

SSP is een toonaangevende exploitant van eet- en drinkgelegenheden op reislocaties. Samen met de Schotse bierbrouwerij BrewDog wordt het barconcept ook naar Gatwick Airport. Die locatie gaat later dit jaar open. De locatie op Amsterdam Centraal heeft het klassieke industriële interieur en styling van het merk, neonreclame, groen gebladerte en een enorme glazen pui met uitzicht over het IJ. Een opvallend kenmerk in de bar is de afhaalbierkoelkast, genaamd ‘Train Beers’, met bieren in blik van BrewDog en lokale ambachtelijke brouwerijen om mee te nemen.

Headliners

De bar schenkt naast de BrewDog-bieren, ook hun “Headliners” en seizoensgebonden bieren die in kleine oplage worden gebrouwen, naast een samengestelde selectie lokaal ambachtelijk bier verdeeld over 15 bier taps. BrewDog Distilling Co zal een rol spelen in het assortiment sterke dranken en cocktails. De bar biedt daarnaast wijnen en koffie. Ook de kippenvleugels ontbreken niet, gecombineerd met de pizza, bitterballen en plantaardige gerechten.

Ontmoeten

James Brown, CEO van BrewDog Bars over de komst van een tweede BrewDog: “Of het nu gaat om reizigers die uit de trein stappen om Amsterdam te bezoeken, om inwoners van de stad of om reizigers die een treinbiertje pakken voor een verdere reis: we kijken ernaar uit iedereen in de bar te verwelkomen.” En Peter Hoekstra, Algemeen directeur van SSP NL: “Onze samenwerking met het BrewDog-team hier in Amsterdam betekent dat we iets heel bijzonders hebben kunnen creëren dat een uitstekende volgende stap is voor zowel BrewDog als SSP.” En ook  Peter Jagersma, Manager Exploitatie, NS Stations is verheugd: “Amsterdam Centraal is niet alleen een reisknooppunt, maar ook een bestemming op zich voor passagiers, toeristen en lokale bewoners. Met deze samenwerking kunnen we onze klanten een plek bieden om te verblijven, elkaar te ontmoeten en samen te genieten op het station.”

Bron: BrewDog/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Start vernieuwing HEMA-winkels op negen NS-stations

Formulenieuws - HEMA en NS hebben een overeenkomst getekend voor de verlenging van de winkels op negen grote stations. Deze overeenkomst geldt voor een periode van zeven jaar. Als onderdeel van de verlening worden de locaties aangepast met elementen uit de vier pilot-winkels zoals HEMA die begin dit jaar opende.

Lees bericht

The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht


Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht

Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid