Compass Group nieuwe horecapartner WEC


Adriaan Dönszelmann (r), projectdirecteur van het WEC, en Jacqueline van Beek (l), algemeen directeur van Compass Group ondertekenen de nieuwe samenwerking / Foto bij: Compass Group

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Het café en restaurant op de begane grond van het WEC, met een direct uitzicht op de Waddenzee en Schiermonnikoog, wordt dé ontmoetingsplek voor zowel bezoekers, gasten, medewerkers, onderzoekers en passanten vanuit de haven. Het restaurant biedt een menu waarop vers, verantwoord, lokaal in ieder gerecht terug zijn te vinden.

Compass Group zal samen met WEC culinaire events organiseren in het nieuwe restaurant en tevens zorgdragen voor de catering tijdens zakelijke en private bijeenkomsten in het WEC. Alles met respect voor de Waddenzee, zo laat de cateraar weten.

Het nieuwe horecaconcept met de lokale menu-invulling zal met ingang van het voorjaar 2025 zichtbaar zijn.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees bericht


Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid