Compass Group nieuwe horecapartner WEC


Adriaan Dönszelmann (r), projectdirecteur van het WEC, en Jacqueline van Beek (l), algemeen directeur van Compass Group ondertekenen de nieuwe samenwerking / Foto bij: Compass Group

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Het café en restaurant op de begane grond van het WEC, met een direct uitzicht op de Waddenzee en Schiermonnikoog, wordt dé ontmoetingsplek voor zowel bezoekers, gasten, medewerkers, onderzoekers en passanten vanuit de haven. Het restaurant biedt een menu waarop vers, verantwoord, lokaal in ieder gerecht terug zijn te vinden.

Compass Group zal samen met WEC culinaire events organiseren in het nieuwe restaurant en tevens zorgdragen voor de catering tijdens zakelijke en private bijeenkomsten in het WEC. Alles met respect voor de Waddenzee, zo laat de cateraar weten.

Het nieuwe horecaconcept met de lokale menu-invulling zal met ingang van het voorjaar 2025 zichtbaar zijn.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

burgerme lanceert nieuw virtueel merk YAY FRY-DAY

Formulenieuws - burgerme heeft de lancering aangekondigd van een virtuele merk: YAY FRY-DAY. Het virtuele merk is gericht op gefrituurde kip biedt de franchisenemers de kans twee merken vanuit één keuken de exploiteren, waardoor er een breder publiek kan worden bereikt. De komst van het nieuwe merk wordt gemeld door de Nationale Franchise Gids.

Lees bericht


CrowdAboutNow groeit 50% in eerste zes maanden

Financiering - Crowdfunding platform CrowdAboutNow, dat het kleinbedrijf financiert met behulp van hun klanten en fans, heeft in het eerste halfjaar van 2024 11 miljoen gefinancierd. Dit is een record voor het platform en een groei van 50% ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt het financieringsplatform maandag in een bericht.

Lees bericht

Udo Delfgou nieuwe algemeen directeur KHN

Benoeming - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) laat weten dat Udo Delfgou per 1 oktober aantreedt als de nieuwe algemeen directeur van de branchevereniging voor de horeca. Hij volgt in die functie Dirk Beljaarts op, die recent benoemd is in het huidige kabinet als minister van Economische Zaken. Delfgou heeft veel bestuurlijke ervaring.

Lees bericht



Instock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel

Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid