CoolBest komt met nieuwe ‘on the go’ verpakkingen


Introductie – Het Nederlandse merk CoolBest richt de aandacht meer op Out-of-Home (OOH) en komt met de drie meest populaire varianten in een nieuwe ‘on the go’ verpakking. Tegelijkertijd worden ook de drie verschillende CoolBest Smoothies in de 330ml flesjes gelanceerd.

Het zijn de CoolBest-smaken Strawberry Hill, Mango Dream en Premium Orange, die vanaf week 42 verkrijgbaar zijn voor onderweg. De sappen van CoolBest worden op dit moment vooral verkocht in supermarkten en richten zich hoofdzakelijk op thuisgebruik. Maar de gebruikers van CoolBest doen meer dan thuiszitten alleen en zijn gedurende dag bezig met verschillende activiteiten. ‘On the go’ varianten zijn dan ook een logische toevoeging op het assortiment. Dit soort aankoopmomenten vinden veel meer OOH plaats, wat maakt dat CoolBest zich daar met de nieuwe meenemers sterk op gaat focussen.

De nieuwe meeneemverpakkingen komen kort na de lancering van CoolBest IJs, van eerder dit jaar. “Het gaat goed met CoolBest. We groeien gestaag en hebben zelfs de stap naar de ijscategorie gezet; en met succes! In out of home spelen we helaas nog geen rol van betekenis met CoolBest en daar hopen we nu verandering in te brengen”, zegt Tim van der Hulst, Marketing Manager van CoolBest bij Riedel.

De ‘on the go’ flesjes worden volop ondersteund door diverse activaties en campagnes. De bekende sneeuwwereld van CoolBest zal daarbij een belangrijke rol vervullen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRedefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid