CoolBest komt met nieuwe ‘on the go’ verpakkingen


Introductie – Het Nederlandse merk CoolBest richt de aandacht meer op Out-of-Home (OOH) en komt met de drie meest populaire varianten in een nieuwe ‘on the go’ verpakking. Tegelijkertijd worden ook de drie verschillende CoolBest Smoothies in de 330ml flesjes gelanceerd.

Het zijn de CoolBest-smaken Strawberry Hill, Mango Dream en Premium Orange, die vanaf week 42 verkrijgbaar zijn voor onderweg. De sappen van CoolBest worden op dit moment vooral verkocht in supermarkten en richten zich hoofdzakelijk op thuisgebruik. Maar de gebruikers van CoolBest doen meer dan thuiszitten alleen en zijn gedurende dag bezig met verschillende activiteiten. ‘On the go’ varianten zijn dan ook een logische toevoeging op het assortiment. Dit soort aankoopmomenten vinden veel meer OOH plaats, wat maakt dat CoolBest zich daar met de nieuwe meenemers sterk op gaat focussen.

De nieuwe meeneemverpakkingen komen kort na de lancering van CoolBest IJs, van eerder dit jaar. “Het gaat goed met CoolBest. We groeien gestaag en hebben zelfs de stap naar de ijscategorie gezet; en met succes! In out of home spelen we helaas nog geen rol van betekenis met CoolBest en daar hopen we nu verandering in te brengen”, zegt Tim van der Hulst, Marketing Manager van CoolBest bij Riedel.

De ‘on the go’ flesjes worden volop ondersteund door diverse activaties en campagnes. De bekende sneeuwwereld van CoolBest zal daarbij een belangrijke rol vervullen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCoolBest nu ook als ijs verkrijgbaar

Introductie - CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, komt nu ook met een ijsproduct:: CoolBest IJs. Het merk start met twee smaken: Strawberry Hill en Mango Dream. De smaken die ook als fruitdrank verkrijgbaar zijn.

Lees bericht

Riedel neemt Healthy People over

Overname – Riedel, het bedrijf achter onder meer Appelsientje en CoolBest, neemt voedingsmiddelenbedrijf Healthy People over. De overname is een tweede in rij. Eerder nam Riedel de gekoelde sappen van Hero over. De sappen, zuivelproducten en snacks van Healthy People gaan medio februari over naar Riedel in Ede. Riedel is sinds 2017 eigendom van de Nederlandse investeringsmaatschappij Standard Investment, dat de frisdrankproducent...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid