Coop Vandaag opent nieuw stadsformat in Nijmegen


Formulenieuws - In Nijmegen opent aan de Molenstraat Coop een nieuwe Vandaag-winkel, volgens het vernieuwde stadsformat De bestaande Coop kreeg daarvoor een flinke metamorfose. De winkel sloot zeven weken en gaat zaterdag 23 oktober open.

Het stadsformat Coop Vandaag maakte het afgelopen jaar een flinke ontwikkeling door, aldus Geertrui Klostermann, Formulemanager Vandaag. “Op de gevel staat vanaf nu prominent Vandaag, met Coop als sender brand. De Vandaag-winkels bieden een compleet assortiment voor de boodschappen van vandaag en nóg meer lekkers voor nu. Ook het promotiebeleid is hierop aangepast.”

Het historische pand aan de Molenstraat in Nijmegen was in 1946 de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland. Nu komt er de vernieuwde Coop Vandaag. Geertrui: “En dat is opnieuw een primeur: klanten worden in de stadswinkel verrast met diverse nieuwe formule-elementen van Vandaag.”

Grab & Go

De focus ligt in de Nijmeegse winkel op directe consumptie en de boodschappen voor Vandaag. En hiermee richt de winkel zich nog meer op stadse, nieuwsgierige en verantwoorde shoppers. Zo is er een ruim Grab & Go-assortiment bij binnenkomst, een extra uitgebreid aanbod aan gekoelde dranken, een nieuw koffieconcept in samenwerking met Lavazza en een stadse bakkerijafdeling met een nieuwe broodjesmodule. Er worden ter plekke vers belegde broodjes, sappen en smoothies gemaakt.

Bron: Coop/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht

Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht



Gebruik creditcards vaak ongewenst bij retail in Nederland

Betaalmethode - Het gebruik van creditcards in Nederlandse supermarkten en conveniencestores ligt Europees gezien laag. Opmerkelijk want veel Nederlanders betalen wel in het buitenland met hun creditcard. Amper 2,5 procent van de kassabetalingen in Nederland wordt afgerekend met een creditcard.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid