D-drinks lanceert haverdranken van Minor Figures


Introductie - D-drinks lanceert Minor Figures, een nieuw merk in Nederland voor barista’s en koffieliefhebbers. Het merk wil met de haverdrank inspelen op de groeiende vraag naar zuivelalternatieven.

Minor Figures is vooral geschikt voor gebruik in koffie. Stuart Forsyth, co-founder en CEO: “Onze haverdranken zijn ontworpen om te combineren met goede koffie. We zijn allemaal koffiemensen en wilden dat weerspiegelen door een product te maken waarmee barista's de koffie-drinkervaring van hun gasten zelf kunnen verbeteren.” Volgens Fortsyth is Minor Figures gemaakt voor en door barista’s. Zo laat bijvoorbeeld Hoon’s Coffee via zijn YouTube kanaal zien hoe je met Minor Figures een zachte micro-foam kunt creëren die de smaak van koffie aanvult en accentueert.

Minor Figures produceert 100% plantaardige veganistische producten voor koffieliefhebbers. Het merk is opgericht door Stu, Jono en Will. Zij zijn gestart met het produceren van koffie en wilden later ook melk aan het assortiment toevoegen, waarbij de impact op het klimaat en milieu zou worden geminimaliseerd.

Bron: D-drinks/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsOatly lanceert Oatgurt in Nederland

Introductie – Oatly, producent van haverdrank, lanceert de Oatgurt, een plantaardig alternatief voor yoghurt. Net als klassieke yoghurt, bevat Oatly’s Oatgurt miljoenen levende bacteriën, vitaminen en mineralen die zorgen voor een typische zure smaak.

Lees bericht
Oatly opent pop-up store met vegan softijs

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid