De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower


Tony's Tower is van een afstand zichtbaar en zeer geschikt voor onbemande locaties

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Naast promotiemogelijkheden voor de onbemande tankstationlocaties met de LED-verlichting herbergen de torens ook een tweetal vendingmachines met een voor de locatie gericht assortiment. De Haan wil met Tony’s Tower de onbemande tanklocaties relevanter maken.

Convenience

Met de uitrol van de promotietorens wil De Haan meer inspelen op convenience. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar gemak en snelheid, ook bij onbemande locaties. Door het gerichte productaanbod worden deze locaties aantrekkelijker voor de consument.

Tony’s Kiosk

Later in het jaar worden de opties die De Haan in huis heeft voor tankstationlocaties nog verder uitgebreid met de Tony’s Kiosk. Tony’s Kiosk is een nog uitgebreidere vendinglocatie bij onbemande locaties, maar die ook bij verbouwingen van een tankstation tijdelijk dienst kan doen.

Blikvangers

De Tony’s Towers zijn blikvangers voor de voorbijrijdende automobilisten en van afstand goed zichtbaar. De 360 graden LED-screen dient om aan te geven welke producten er te kopen zijn, maar kent ook een duidelijke focus op promoties. Dat kunnen de prijsaanbiedingen zijn van het tankstation, of – als die aanwezig is de wasstraat – of productcombinaties in de vendingautomaat. Daarnaast wordt een deel van het LED-scherm gebruikt om korting op benzine en diesel aan te geven.

De Haan gaat Tony’s Tower op verschillende plaatsen de komende tijd neerzetten. Het tankstation in Diemen had er al eentje, net als eerder Breda en Delfgauw (ZH) bij een Shell-station van De Haan. Deze torens waren veelal tijdelijk en bovendien hoger en voorzien van een trap om bovenop te komen. De Tony’s Towers die nu worden geplaatst zijn vijf meter hoog.

Bron: @FoodClicks

Lokaal afgestemd assortiment in de vending
De opbouw van Tony's Tower

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht


SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

Lees bericht

SPAR university’s openen 16 augustus weer de deuren

Formulenieuws – Met het opstarten van de universiteiten en hogescholen met fysieke onderwijs, na de zomer, gaan ook de Spar university’s weer open. Vanaf maandag 16 augustus zijn alle gemakswinkels op de campus-terreinen weer geopend voor de studenten en medewerkers.

Lees bericht

‘Willie’s worstenbrood-automaat loopt niet onverdienstelijk’

Vending – De automaat staat er al sinds september vorig jaar en de producten ‘verkopen niet onverdienstelijk’, laat bakkerij Willie’s Worstenbrood weten. De vendingmachine bij de ingang van het bedrijf aan de molenhoefstraat 14 Udenhout, is 24/7 in bedrijf om de liefhebber van de Brabantse lekkernij ’s nachts en in de weekenden te voorzien.

Lees bericht


De Haan pakt volop door met tankshopformule Tony’s

Petrol – De Haan Minerale Oliën pakt volop door met het shopconcept Tony’s voor de eigen tankstations. Was het bedrijf al druk bezig met de uitrol van de Tony’s Order & Scan Kiosk, nu volgt een tweede uitbreiding met een Tony’s Tower en Tony’s Kiosk voor onbemande locaties.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid