De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower


De Towers zijn van een goed afstand zichtbaar en de verkoopresultaten op locatie van de producten zijn goed

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Naast promotiemogelijkheden voor de onbemande tankstationlocaties met de LED-verlichting herbergen de torens ook een tweetal vendingmachines met een voor de locatie gericht assortiment. De Haan wil met Tony’s Tower de onbemande tanklocaties relevanter maken.

Convenience

Met de uitrol van de promotietorens wil De Haan meer inspelen op convenience. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar gemak en snelheid, ook bij onbemande locaties. Door het gerichte productaanbod worden deze locaties aantrekkelijker voor de consument.

Tony’s Kiosk

Later in het jaar worden de opties die De Haan in huis heeft voor tankstationlocaties nog verder uitgebreid met de Tony’s Kiosk. Tony’s Kiosk is een nog uitgebreidere vendinglocatie bij onbemande locaties, maar die ook bij verbouwingen van een tankstation tijdelijk dienst kan doen.

Blikvangers

De Tony’s Towers zijn blikvangers voor de voorbijrijdende automobilisten en van afstand goed zichtbaar. De 360 graden LED-screen dient om aan te geven welke producten er te kopen zijn, maar kent ook een duidelijke focus op promoties. Dat kunnen de prijsaanbiedingen zijn van het tankstation, of – als die aanwezig is de wasstraat – of productcombinaties in de vendingautomaat. Daarnaast wordt een deel van het LED-scherm gebruikt om korting op benzine en diesel aan te geven.

De Haan gaat Tony’s Tower op verschillende plaatsen de komende tijd neerzetten. Het tankstation in Diemen had er al eentje, net als eerder Breda en Delfgauw (ZH) bij een Shell-station van De Haan. Deze torens waren veelal tijdelijk en bovendien hoger en voorzien van een trap om bovenop te komen. De Tony’s Towers die nu worden geplaatst zijn vijf meter hoog.

Bron: @FoodClicks

Lokaal afgestemd assortiment in de vendingautomaten
De opbouw van Tony's Tower

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees berichtHajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

Lees berichtVernieuwde Tony’s Kiosk krijgt eerste locatie in De Bilt

Petrol - Tony’s Kiosk heeft na een pilot in Amsterdam Noord een nieuwe locatie gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS),  een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De...

Lees bericht

CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid