De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower


De Towers zijn van een goed afstand zichtbaar en de verkoopresultaten op locatie van de producten zijn goed

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Naast promotiemogelijkheden voor de onbemande tankstationlocaties met de LED-verlichting herbergen de torens ook een tweetal vendingmachines met een voor de locatie gericht assortiment. De Haan wil met Tony’s Tower de onbemande tanklocaties relevanter maken.

Convenience

Met de uitrol van de promotietorens wil De Haan meer inspelen op convenience. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar gemak en snelheid, ook bij onbemande locaties. Door het gerichte productaanbod worden deze locaties aantrekkelijker voor de consument.

Tony’s Kiosk

Later in het jaar worden de opties die De Haan in huis heeft voor tankstationlocaties nog verder uitgebreid met de Tony’s Kiosk. Tony’s Kiosk is een nog uitgebreidere vendinglocatie bij onbemande locaties, maar die ook bij verbouwingen van een tankstation tijdelijk dienst kan doen.

Blikvangers

De Tony’s Towers zijn blikvangers voor de voorbijrijdende automobilisten en van afstand goed zichtbaar. De 360 graden LED-screen dient om aan te geven welke producten er te kopen zijn, maar kent ook een duidelijke focus op promoties. Dat kunnen de prijsaanbiedingen zijn van het tankstation, of – als die aanwezig is de wasstraat – of productcombinaties in de vendingautomaat. Daarnaast wordt een deel van het LED-scherm gebruikt om korting op benzine en diesel aan te geven.

De Haan gaat Tony’s Tower op verschillende plaatsen de komende tijd neerzetten. Het tankstation in Diemen had er al eentje, net als eerder Breda en Delfgauw (ZH) bij een Shell-station van De Haan. Deze torens waren veelal tijdelijk en bovendien hoger en voorzien van een trap om bovenop te komen. De Tony’s Towers die nu worden geplaatst zijn vijf meter hoog.

Bron: @FoodClicks

Lokaal afgestemd assortiment in de vendingautomaten
De opbouw van Tony's Tower

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Selecta en Vitamin Well gaan samenwerken in Europa

Samenwerking - Vendingspecialist Selecta en Vitamin Well, leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, gaan samenwerken op de Europese markt. Selecta gaat in de automaten het aanbod gezonde producten uitbreiden met de producten van Vitamin Well

Lees berichtVan Loon Group en Q-group gaan krachten bundelen

Samenwerking - Van Loon Group en Q-group slaan de handen ineen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring in vlees en convenience producten voor  foodservice en retail kunnen zij beter inspelen op de snel veranderende vraag van de markt. Beide bedrijven verwachten gezamenlijk ook sneller te kunnen groeien in de Benelux.

Lees bericht

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid