De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower


De Towers zijn van een goed afstand zichtbaar en de verkoopresultaten op locatie van de producten zijn goed

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Naast promotiemogelijkheden voor de onbemande tankstationlocaties met de LED-verlichting herbergen de torens ook een tweetal vendingmachines met een voor de locatie gericht assortiment. De Haan wil met Tony’s Tower de onbemande tanklocaties relevanter maken.

Convenience

Met de uitrol van de promotietorens wil De Haan meer inspelen op convenience. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar gemak en snelheid, ook bij onbemande locaties. Door het gerichte productaanbod worden deze locaties aantrekkelijker voor de consument.

Tony’s Kiosk

Later in het jaar worden de opties die De Haan in huis heeft voor tankstationlocaties nog verder uitgebreid met de Tony’s Kiosk. Tony’s Kiosk is een nog uitgebreidere vendinglocatie bij onbemande locaties, maar die ook bij verbouwingen van een tankstation tijdelijk dienst kan doen.

Blikvangers

De Tony’s Towers zijn blikvangers voor de voorbijrijdende automobilisten en van afstand goed zichtbaar. De 360 graden LED-screen dient om aan te geven welke producten er te kopen zijn, maar kent ook een duidelijke focus op promoties. Dat kunnen de prijsaanbiedingen zijn van het tankstation, of – als die aanwezig is de wasstraat – of productcombinaties in de vendingautomaat. Daarnaast wordt een deel van het LED-scherm gebruikt om korting op benzine en diesel aan te geven.

De Haan gaat Tony’s Tower op verschillende plaatsen de komende tijd neerzetten. Het tankstation in Diemen had er al eentje, net als eerder Breda en Delfgauw (ZH) bij een Shell-station van De Haan. Deze torens waren veelal tijdelijk en bovendien hoger en voorzien van een trap om bovenop te komen. De Tony’s Towers die nu worden geplaatst zijn vijf meter hoog.

Bron: @FoodClicks

Lokaal afgestemd assortiment in de vendingautomaten
De opbouw van Tony's Tower

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht


REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht

Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht

Erasmus MC doet gezonde voedingspilot met Health Food Wall

Zorg - De eerste Health Food Wall is nog altijd te zien op Schiphol. Sterker nog: het contract is net verlengd. Maar verder leek het een beetje stil rondom de vendingautomaat met gezonde producten. Totdat Erasmus MC in Rotterdam zich meldde met de installatie van vier automaten als pilot voor een periode van zes maanden.

Lees bericht


Onbemand rukt op, binnenkort eerste onbemande frietkraam

Shopconcept – Onbemande locaties waar eet- en drinkwaren wordt aangeboden rukken op. Niet alleen als stand alone vendingmachines, maar ook steeds vaker als shopconcept. In Nederland is binnen petrol De Haan Minerale Oliën een voortrekker en Albert Heijn binnen de supermarktsector, maar die dreigt te worden ingehaald door Aldi. Nieuw in Nederland is de Lokettaria, een onbemande frietkraam.

Lees bericht

INTERNORGA 2022 wordt opnieuw uitgesteld

Vakbeurzen - Dit jaar vindt INTERNORGA in Hamburg plaats van 30 april tot en met 4 mei 2022. De snelle verspreiding van de vierde coronavirusgolf in Duitsland, geeft de organisatie geen andere keuze dan de beurs opnieuw uit te stellen. Ook vorig jaar moest de beurs worden verschoven.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid