De Haan pakt volop door met tankshopformule Tony’s


Petrol – De Haan Minerale Oliën pakt volop door met het shopconcept Tony’s voor de eigen tankstations. Was het bedrijf al druk bezig met de uitrol van de Tony’s Order & Scan Kiosk, nu volgt een tweede uitbreiding met een Tony’s Tower en Tony’s Kiosk voor onbemande locaties.

Zowel Tony’s Tower als Tony’s-Kiosk zijn nog niet geplaatst en operationeel in Nederland. Op social media zijn al wel de eerste berichten over de twee nieuwe concepten verschenen. De achtergronden van beide initiatieven, die nog voor de zomer verschijnen, zullen in latere edities van @FoodClicks worden toegelicht vanuit de organisatie De Haan Minerale Oliën. Want de inzet van beide concepten, maken onderdeel uit van de toekomstvisie van het tankstationbedrijf. Zo is de Tony’s Kiosk bijvoorbeeld binnen 14 uur operationeel te maken op onbemande locaties, dus ook flexibel inzetbaar op locaties.

Tony’s-Betaalkaart

De eerste Kiosk-winkel  zal in juli op een van de tankstations van De Haan worden ingezet. Deze winkel krijgt een assortiment frisdranken, zoetwaren, conveniencefood, nonfoodproducten en elektronische waardeproducten. Op deze locatie worden tevens de nieuwe mogelijkheden getoond met de eigen Tony’s-betaalkaart.

Order & Scan Kiosk

Eerder al liet De Haan zien op de locatie in Diemen hoe het bedrijf het tankstation van de toekomst ziet. Naast aanpassingen in het assortiment speelt de Orderkiosk in die plannen een essentiële rol in het gemak van de klant. Inmiddels worden er locaties opgeleverd met meerdere Orderkiosken, die bovendien weer uitgebreid zijn met extra mogelijkheden en een groter scherm. Deze Tony’s Order & Scan Kiosk is een nieuwe en verbeterde versie van de Tony’s Orderkiosk die sinds september 2020 te vinden is in vestigingen van Tony’s, de shopformule. Inmiddels heeft De Haan Minerale Oliën al 30 van deze Tony’s Order & Scan Kiosken besteld en zijn er al meer dan 20 operationeel.

Extra bestedingen

Bij de Tony’s Order & Scan Kiosk kunnen bezoekers via het scherm broodjes, snacks, dranken en meal deals bestellen. Er kan met verschillende betaalpassen, creditcards en vouchers worden afgerekend en met de mobiele telefoon. Bezoekers die gebruik maken van de Tony’s Card profiteren van aanbiedingen en extra voordeel. Maar het grote voordeel van de Order & Scankiosk is dat mensen meer besteden dan wanneer zij aan de balie staan. Waarom? Gasten kunnen rustiger kiezen en krijgen een beter overzicht van het totale assortiment.

(In de aankomende edities van @FoodClicks meer over de twee concepten bij De Haan Minerale Olien. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De Tony's Order & Scan Kiosken worden steeds vaker ingezet

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht

Nieuwe Tony’s Coffee & More bij haan tankstation in Pijnacker

Tankstation - De Haan heeft het tankstation van Avia overgenomen en omgetoverd tot een haan tankstation, volledig in blauw en met een moderne nieuwe shop van Tony’s. De verbouwde locatie in afgelopen weekend opengegaan voor bewoners van Pijnacker en automobilisten. Tony’s Coffee & More is één van de shopconcepten van Tony’s waarbij het met name om snacks, koffie...

Lees bericht



Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid