De Kuyper introduceert Draught Cocktails van de tap


Pre-mixt cocktails van de tap van De Kuyper

Horeca - Koninklijke De Kuyper introduceert De Kuyper Draught Cocktails voor de horeca in de smaken Pornstar Martini cocktail en Espresso Martini cocktail. Deze pre-mixt cocktails worden vanuit de tap geserveerd. Dat betekent dat medewerkers de cocktails niet hoeven te mixen en horecabedrijven toch juist gemixte cocktails kunnen aanbieden.

De Kuyper Draught Cocktails zijn verpakt in een bag-in-box verpakking van vijf liter, waarmee er veertig cocktails getapt kunnen worden. De barmedewerker hoeft in feite alleen de garnering aan te brengen in de cocktail. “Bij De Kuyper zetten we ons in om de beste cocktailervaring voor elke gelegenheid te bieden,” aldus Godelief van Erve, Global Marketing Director bij De Kuyper. “Met Draught Cocktails willen we drukke horecagelegenheden ondersteunen door hen in staat te stellen moeiteloos premium cocktails te serveren, zodat ze zich kunnen concentreren op het leveren van service aan hun gasten.”

De cocktailoplossing is, volgens De Kuyper,  vooral geschikt voor horecagelegenheden met een hoge omloopsnelheid, zoals bars, restaurants, evenementen, nachtclubs, hotels, cruiseschepen en resorts, of voor horecagelegenheden die minder cocktailexpertise hebben.

Bron: De Kuyper/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Avallen en Koninklijke De Kuyper bundelen krachten

Samenwerking - Avallen Calvados, bekend om zijn duurzaamheidsbenadering, slaat de handen ineen met De Kuyper als distributeur. Avallen is een pionier in de drankindustrie en promoot klimaatpositiviteit, behoud van biodiversiteit, B Corp-certificering en het redden van bijen.

Lees bericht


Bar take-overs door rummerk Flor de Caña

Bars – In november en december bundelt Flor de Caña de krachten met diverse locaties in Amsterdam en Rotterdam, zodat iedereen kan kennismaken met de exclusieve cocktails met Flor de Caña-rum. Tijdens deze verschillende evenementen in cocktailbars, hotels en restaurants, zal het Nicaraguaanse rummerk voor één nacht de bar overnemen.

Lees bericht

Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht‘Mogelijk verdere versoepelingen voor de horeca’

Politiek - Het kabinet is van plan de coronamaatregelen verder te versoepelen. Gezien de cijfers van de ziekenhuisopnamen en de ic-bezetting zou dat ook mogelijk moeten zijn. Er liggen vooral plannen op tafel om sluitingstijd van de horeca en theaters te verruimen.

Lees bericht

Nachtclubs komen in actie met ‘De nacht staat op’

Actie - Nachtclubs zullen op eigen initiatief zaterdag 12 februari weer gasten ontvangen. Dit initiatief is gestart door Nachtbelang, OAC (Overleg Amsterdamse clubs), ondersteund door de nachtsector uit het hele land. De Nederlandse clubs willen aandacht voor het belang van het nachtleven en voeren daarom campagne: ‘De Nacht staat op’.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid