De Pizza Academy als eerste pizza-opleiding SVH-erkend


Erkenning - De Pizza Academy heeft als eerste pizza opleiding het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar Pizzaiolo opleiding. De erkenning werd op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam overhandigd. De opleiding leidt op tot ambachtelijk pizzabakker en wordt afgesloten met het examen SVH pizzaiolo. Het is de eerste pizzaopleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. De Pizza Academy werd in 2013 opgericht om pizza in Nederland gezonder én lekkerder te maken. Bron: SVH/@FoodClicks Erkenning - De Pizza Academy heeft als eerste pizza opleiding het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar Pizzaiolo opleiding. De erkenning werd op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam overhandigd. De opleiding leidt op tot ambachtelijk pizzabakker en wordt afgesloten met het examen SVH pizzaiolo. Het is de eerste pizzaopleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. De Pizza Academy werd in 2013 opgericht om pizza in Nederland gezonder én lekkerder te maken. Bron: SVH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst

Wedstrijd – Deze week  zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019 van deze jaarlijkse vakwedstrijd, die voor de tiende keer werd gehouden. In totaal hebben 70 jonge koks en gastheren & -vrouwen meegedaan.

Lees bericht



Twan Hakvoort tweede SVH Meesterhorecaondernemer

Geslaagd - Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, is onlangs geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer. Hij is daarmee de tweede horecaondernemer in Nederland die deze titel heeft behaald, en de 300ste SVH Meester van Nederland.

Lees bericht



SVH en VANG Buitenshuis starten e-learning duurzame horeca

Opleiding - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en VANG Buitenshuis, een uitvoeringsorgaan van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gaan samen aan de slag voor een meer duurzame horeca. Beide partijen willen ondernemers met een e-learning voorbeelden en kennis aanreiken, zodat zij meer kunnen bijdragen aan het bereiken van een duurzame bedrijfsvoering en daarmee de klimaatdoelstellingen.

Lees bericht

De Werf Beste Leerbedrijf en Mark Benneker Beste Leermeester

Verkiezing - Restaurant De Werf uit Veere is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Op de tweede plaats staat ’t Voorhuys in Emmeloord, gevolgd door De Hof in Renswoude. Mark Benneker van ’t Kruisselt in De Lutte kreeg de titel Beste Leermeester Horeca 2022/2023 uitgereikt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid