Debbie Klein volgt Philippe Vorst op als CEO New York Pizza


Philippe Vorst, de oprichter van New York Pizza

Benoeming - Philippe Vorst, de oprichter van New York Pizza, neemt na 32 jaar afscheid. Hij draagt vanaf 15 augustus de leiding over aan Debbie Klein, de nieuwe CEO van New York Pizza en Euro Pizza Products. Vorst blijft betrokken bij de toekomst van het bedrijf als lid van de Raad van Commissarissen van The European Pizza Company (TEPC).

Onder Vorst’ leiding heeft New York Pizza een forse groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 220 miljoen euro en meer dan 325 vestigingen in Nederland en Duitsland. The European Pizza Company heeft 823 restaurants en een omzet van 419 miljoen euro. Dat bedrijf is  actief in vier landen, te weten Duitsland, Nederland, Finland en Polen. Opvolger van Vorst Debbie Klein heeft ervaring bij Nike, Adidas en recent nog als CEO van Leen Bakker en Kwantum. Vorst over zijn vertrek als CEO: “De afgelopen 32 jaar zijn voorbij gevlogen bij New York Pizza. Op koers om een recordjaar 2024 te realiseren en een nieuwe algemeen directeur zie ik dit als het perfecte moment voor de overdracht.” Klein wil de groei van New York Pizza te komende jaren voortzetten. Tommi Tervanen, CEO TEPC & Chairman van New York Pizza prijst Vorst's verdiensten en verwelkomt Klein als nieuwe CEO.

Bron: NYP/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid