New York Pizza lanceert ‘Thin & Crispy’ pizza’s in zes smaken
Introductie - New York Pizza introduceert een nieuw ontwikkelde deegsoort met een flinterdunne en krokante bodem. De nieuwe deegsoort heet ‘Thin & Crispy’ en heeft een stuk minder calorieën. De bodem zorgt er ook voor dat de pizza krokant is en de verse toppings beter zijn te proeven.
CEO Philippe Vorst van New York Pizza benadrukt de voortdurende inzet van zijn pizzaketen voor natuurlijke ingrediënten: “New York Pizza focust zich al jaren op de claim 'all natural.' Ons deeg en onze verse toppings bevatten geen toevoegingen of e-nummers. Daarom ben ik extra trots dat je nu naast onze huidige bodemsmaken, de New York Style en de Italian style, nu ook de zeer dunne en knapperige bodem kunt bestellen. De nieuwe deegsoort en de nieuwe pizzasmaken zijn lager in calorieën en bieden een onderscheidende range van nieuwe recepturen met verse ingrediënten. Daarmee hopen we ook een nieuwe klantengroep te trekken, die alleen van hele dunne pizza-bodems houdt”.
Thin & Crispy
Het ‘Thin & Crispy’ deeg is een nieuwe toevoeging aan het assortiment. Wat de bodem zo bijzonder maakt, is dat deze nog dunner is, en daardoor minder calorieën bevat. Het deeg is net als de andere deegsoorten vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het resultaat is een pizza met een lichtere, dunnere, en knapperige korst die de smaak van de ingredienten naar een hoger niveau tilt, aldus de pizzaketen. Alle pizza’s uit het assortiment van New York Pizza kunnen op de nieuwe Thin & Crispy bodem besteld worden. Maar voor de introductie van Thin & Crispy zijn 6 nieuwe pizza's samengesteld met extra verse toppings.
Bron: New York Pizza/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
New York Pizza bestaat 30 jaar en opent 300ste vestiging
Formulenieuws – Nederlands grootste pizzaketen, New York Pizza, viert een dubbele mijlpaal: op 29 december is de opening van haar 300ste vestiging in Nederland in het jaar dat de keten 30 jaar bestaat.
Lees berichtNieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren
Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.
Lees berichtPizzabezorger Jelle wint ruimtereis van New York Pizza
Formulenieuws – Jelle van New York Pizza Meppel kan zomaar de eerste pizzabezorger worden die de ruimte in gaat. Pizzaformule New York Pizza die de prijs voor de eerste ruimtereis voor een pizzabezorger heeft uitgeschreven maakte donderdag de winnaar bekend.
Lees berichtNYP gaat medewerkers werven met kledingmerk Four
Formulenieuws – In de strijd om het aantrekken van personeel gaan New York Pizza en het kledingmerk FOUR Amsterdam een exclusieve samenwerking aan. De twee merken hebben hun krachten gebundeld en een speciale NYP X FOUR collectie ontworpen.
Lees berichtNew York Pizza komt met drie pizza’s van De Vegetarische Slager
Formulenieuws - New York Pizza en De Vegetarische Slager gaan samen het assortiment bij de pizzaketen uitbreiden met drie vegetarische varianten. De nieuwe ‘Meat Taste, Plant Based’ pizza’s: de Plant burger, Planteroni en Plantsteak zijn een aanvulling op het vegetarische assortiment van New York Pizza.
Lees berichtFriet met vegan 3D geprint zuurvlees wint NK Loaded Fries
Wedstrijd - Fries from the future is de naam van het winnende frietje van de Frietboutique op het NK Loaded Fries. Een klassiek frietje zuurvlees, maar niet met vlees van de koe, maar uit een 3D printer.
Lees bericht