New York Pizza lanceert ‘Thin & Crispy’ pizza’s in zes smaken


New York Pizza introduceert een nieuw ontwikkelde deegsoort met een flinterdunne en krokante bodem voor de Thin & Crispy pizza's

Introductie - New York Pizza introduceert een nieuw ontwikkelde deegsoort met een flinterdunne en krokante bodem. De nieuwe deegsoort heet ‘Thin & Crispy’ en heeft een stuk minder calorieën. De bodem zorgt er ook voor dat de pizza krokant is en de verse toppings beter zijn te proeven.

CEO Philippe Vorst van New York Pizza benadrukt de voortdurende inzet van zijn pizzaketen voor natuurlijke ingrediënten: “New York Pizza focust zich al jaren op de claim 'all natural.' Ons deeg en onze verse toppings bevatten geen toevoegingen of e-nummers. Daarom ben ik extra trots dat je nu naast onze huidige bodemsmaken, de New York Style en de Italian style, nu ook de zeer dunne en knapperige bodem kunt bestellen. De nieuwe deegsoort en de nieuwe pizzasmaken zijn lager in calorieën en bieden een onderscheidende range van nieuwe recepturen met verse ingrediënten. Daarmee hopen we ook een nieuwe klantengroep te trekken, die alleen van hele dunne pizza-bodems houdt”.

Thin & Crispy

Het ‘Thin & Crispy’ deeg is een nieuwe toevoeging aan het assortiment. Wat de bodem zo bijzonder maakt, is dat deze nog dunner is, en daardoor minder calorieën bevat. Het deeg is net als de andere deegsoorten vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het resultaat is een pizza met een lichtere, dunnere, en knapperige korst die de smaak van de ingredienten naar een hoger niveau tilt, aldus de pizzaketen. Alle pizza’s uit het assortiment van New York Pizza kunnen op de nieuwe Thin & Crispy bodem besteld worden. Maar voor de introductie van Thin & Crispy zijn 6 nieuwe pizza's samengesteld met extra verse toppings.

Bron: New York Pizza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid