New York Pizza komt met drie pizza’s van De Vegetarische Slager
Formulenieuws - New York Pizza en De Vegetarische Slager gaan samen het assortiment bij de pizzaketen uitbreiden met drie vegetarische varianten. De nieuwe ‘Meat Taste, Plant Based’ pizza’s: de Plant burger, Planteroni en Plantsteak zijn een aanvulling op het vegetarische assortiment van New York Pizza.
De pizza’s, die na maanden van ontwikkeling nu worden geïntroduceerd, zijn van maandag verkrijgbaar bij alle locaties van New York Pizza. Naast deze drie varianten had de gast bij de pizzaketen al de keuzemogelijkheid uit pizza’s met bloemkool-, of glutenvrije bodem, en vegetarische of vegan toppings. De Vegan Shoarma staat bijvoorbeeld al sinds 2018 op het menu. Maar de pizzaketen, die dit jaar 30 jaar bestaat, varieert vaker met plantaardige vleesvervangers. Hugo Verkuil, CEO De Vegetarische Slager: “De pizza is een van de populairste maaltijden van Nederland, die we als De Vegetarische Slager graag helpen inclusiever te maken voor een breed publiek.”
30 jaar
De pizza’s worden verkocht in Nederland, België en Duitsland. Philippe Vorst, CEO New York Pizza: “Innovatie zit in ons bloed. Al dertig jaar lang. Een belangrijke reden voor onze samenwerking met De Vegetarische Slager is om zo onze lekkerste pizza's ook vegetarisch aan te bieden en waarbij we geen concessies doen aan smaak. Heerlijk gecreëerde pizza's die er net zo uitzien en smaken als vlees.”
Bron: New York Pizza/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij
Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.
Lees berichtHela komt met ready-to-serve Maaltijdsauzen
Introductie – Hela brengt vanaf april dit jaar zeven nieuwe maaltijdsauzen op de markt die de foodprofessional in de keuken kunnen helpen op het gebied van gemak, smaak en gezondheid.
Lees berichtDunkin’ Nederland en België lanceert glutenvrije range
Formulenieuws - Dunkin' lanceert een glutenvrije lijn speciaal ontworpen voor mensen die geen gluten kunnen of willen eten. Verder breidt Dunkin' het aanbod uit met een lijn van American Cookies.
Lees berichtNew York Pizza bestaat 30 jaar en opent 300ste vestiging
Formulenieuws – Nederlands grootste pizzaketen, New York Pizza, viert een dubbele mijlpaal: op 29 december is de opening van haar 300ste vestiging in Nederland in het jaar dat de keten 30 jaar bestaat.
Lees berichtNew York Pizza lanceert ‘Thin & Crispy’ pizza’s in zes smaken
Introductie - New York Pizza introduceert een nieuw ontwikkelde deegsoort met een flinterdunne en krokante bodem. De nieuwe deegsoort heet ‘Thin & Crispy’ en heeft een stuk minder calorieën. De bodem zorgt er ook voor dat de pizza krokant is en de verse toppings beter zijn te proeven.
Lees berichtEazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS
Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’
Lees bericht