New York Pizza komt met drie pizza’s van De Vegetarische Slager


Drie nieuwe smaken: Planteroni pizza, Plantburger pizza en Plantsteak pizza

Formulenieuws - New York Pizza en De Vegetarische Slager gaan samen het assortiment bij de pizzaketen uitbreiden met drie vegetarische varianten. De nieuwe ‘Meat Taste, Plant Based’ pizza’s: de Plant burger, Planteroni en Plantsteak zijn een aanvulling op het vegetarische assortiment van New York Pizza.

De pizza’s, die na maanden van ontwikkeling nu worden geïntroduceerd, zijn van maandag verkrijgbaar bij alle locaties van New York Pizza. Naast deze drie varianten had de gast bij de pizzaketen al de keuzemogelijkheid uit pizza’s met bloemkool-, of glutenvrije bodem, en vegetarische of vegan toppings. De Vegan Shoarma staat bijvoorbeeld al sinds 2018 op het menu. Maar de pizzaketen, die dit jaar 30 jaar bestaat, varieert vaker met plantaardige vleesvervangers. Hugo Verkuil, CEO De Vegetarische Slager: “De pizza is een van de populairste maaltijden van Nederland, die we als De Vegetarische Slager graag helpen inclusiever te maken voor een breed publiek.”

30 jaar

De pizza’s worden verkocht in Nederland, België en Duitsland. Philippe Vorst, CEO New York Pizza: “Innovatie zit in ons bloed. Al dertig jaar lang. Een belangrijke reden voor onze samenwerking met De Vegetarische Slager is om zo onze lekkerste pizza's ook vegetarisch aan te bieden en waarbij we geen concessies doen aan smaak. Heerlijk gecreëerde pizza's die er net zo uitzien en smaken als vlees.”

Bron: New York Pizza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij

Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Lees bericht







Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid