Deense Sunset Boulevard heeft Nederlandse plannen


Formules – Sunset Boulevard, een versconcept met een efficiënte keuken, heeft plannen om vestigingen te open buiten thuisland Denemarken. Het restaurantconcept waarbij gasten kunnen genieten van voedzaam eten, zoekt franchisers in Nederland.

Het franchise adviesbureau Franchise Match in Reeuwijk is aangetrokken om de komst van de keten te begeleiden. Naast kwalitatief goed eten, heeft het bedrijf ook als insteek ‘minder plastic, minder afval, minder onnodige toevoegingen en minder van alles dat geen waarde toevoegt aan het concept. Sunset Boulevard bereidt al het eten vers. De gerechten worden pas gemaakt als de bestelling is geplaatst.

Chicago Roasthouse

Eerder was Franchise Match ook betrokken bij de introductie van Chicago Roasthouse. Ook een franchiseformule uit Denemarken, die daar al meer dan 24 jaar actief is. Chicago Roasthouse is gespecialiseerd in bezorg- en afhaalmenu-maaltijden maken, tegen scherpe prijzen. Roast is de specialiteit van Chicago Roasthouse. Daarnaast bestaat het assortiment uit spare ribs en kalkoengerechten. Het concept is in principe een bezorg- en afhaalformule, maar eventueel kan nagedacht worden aan een klein Eat Inn-gedeelte.

Voor beide concepten is al een digitaal platform uitgewerkt door de franchiseformule zelf. Hierdoor kan het bestellen en bezorgen op een slimme en efficiënte manier worden uitgevoerd.

Bron:@FoodClicks

Gerechten bij Chicago Roasthouse

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht

Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht

YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht


Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht

YB haalt eerste €900.000 op voor internationale groei

Formulenieuws - YB zet in op internationale expansie met zowel masterfranchise als met haar producten voor retail en foodservice. Om deze groei te versnellen is het bedrijf een coöperatie geworden, waar mensen mede-eigenaar van kunnen worden. Inmiddels zijn er 633 ambassadeurs als mede-eigenaar aangetrokken, zodat zo’n €900.000 voor internationale groei te opgehaald.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid