Deliveroo wil landelijk doorgroeien in 2020


Bezorgdienst - Deliveroo zet dit jaar in op landelijke groei en start met de uitbreiding naar drie nieuwe steden. Vanaf maart is het maaltijdplatform in Maastricht, Apeldoorn en Enschede beschikbaar. Aan het einde van 2020 wil Deliveroo een groei van 20% in het restaurantaanbod realiseren op het platform en 5.8 miljoen Nederlanders de mogelijkheid bieden om eten te bestellen via het platform.

De afgelopen tijd maakte Deliveroo al regelmatig melding van samenwerking met grote ketens, zoals Burger King en KFC. Aangezien die veelal landelijk zijn vertegenwoordigd is het ook voor de bezorgdienst van belang een landelijk netwerk te hebben. Nu wordt voornamelijk samengewerkt in de grote steden. Daar komen nu Apeldoorn, Maastricht en Enschede bij.

Deliveroo gaat daarom dit jaar werk maken om in iedere stad tientallen restaurants op het platform aan te sluiten. Daarnaast gaat het bedrijf op zoek naar bezorgers. Daarbij kijkt de bezorgdienst vooral naar mensen die een flexibele bijbaan zoeken. Zo creëert het extra bijbanen in de regio. Momenteel komen er ongeveer 100 banen via Deliveroo bij met de uitbreiding naar deze steden.

Meer samenwerkingen

Met de uitbreiding naar Maastricht, Apeldoorn en Enschede is Deliveroo in 18 grote steden in Nederland actief. Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “We zien een groeiende vraag bij consumenten naar gemak en het efficiënt besteden van tijd. Steeds meer mensen variëren tussen thuis koken, uit eten gaan en een maaltijd laten bezorgen. Zij willen daarbij ruim de keuze hebben, van de lokale favoriet, tot pizza en een gezonde salade, net waar ze zin in hebben. We willen meer samenwerkingen opzetten met restaurants, zodat er nog dit jaar 3.000 restaurants te vinden zijn op ons platform.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid