Dertigste StationsHuiskamer van NS geopend in Deventer


De nieuwe StationsHuiskamer is samen met de medewerkers geopend door wethouder Marcel Elferink, NS regiodirecteur Maarten Haverkamp en NS Retail Districtsmanager Mytza Wijnand

Formulenieuws – NS opende onlangs de dertigste StationHuiskamer op perron 3 en 4 van station Deventer. De StationsHuiskamer is een plek waar reizigers op een aangename manier kunnen wachten met zicht op actuele reisinformatie.

Naast de mogelijkheid om een warme drank en iets lekkers erbij te kunnen nuttigen, zijn er extra voorzieningen. Elke StationsHuiskamer heeft bijvoorbeeld extra stopcontacten, waar reizigers hun mobiele telefoon kunnen opladen. Daarnaast is er gratis wifi en een toilet.

Restauratieruimte

De locatie waar nu de StationsHuiskamer is ingericht in Deventer was vroeger de restauratieruimte gevestigd. In de ruimte zijn nog volop kenmerken te vinden die herinneringen ophalen aan vervlogen tijden. Tijdens de officiële opening vertelde Arno Dijkhof van de Stichting Industrieel Erfgoed Deventer (SIED) over de historie en nog zichtbare monumentale kenmerken van de ruimte. Onder andere de tekeningen die ‘het vervoer door de tijd’ uitbeelden van Jan Feith. De nieuwe StationsHuiskamer is samen met de medewerkers geopend door wethouder Marcel Elferink, NS regiodirecteur Maarten Haverkamp en NS Retail Districtsmanager Mytza Wijnand.

Bron: NS/@FoodClicks

Tekeningen van Jan Feith

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht



Lekker Onderweg App vervangt spaarkaarten NS formules

Reizigersshops - NS komt met een nieuwe app om het sparen van gratis producten bij de winkels van Kiosk, Julia’s, Luca’s by Julia’s en StationsHuiskamer makkelijker, duurzamer en sneller te maken. De formules hebben nu nog elk hun eigen papieren spaarkaart. Deze worden vervangen door de nieuwe Lekker Onderweg App waarmee reizigers met een app bij alle...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid