Dirk Anbeek voorgedragen als commissaris Sligro Food Group


Dirk Anbeek volgt Freek Rijna op als voorzitter Raad van Commissarissen Sligro Food Group / Foto bij: Landal

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Sligro Food Group is voornemens om tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 29 juni 2023, Dirk J. Anbeek voor te dragen als commissaris.

Deze voordracht wordt gedaan met het oog op het aftreden van Freek Rijna tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders d.d. 27 maart 2024, conform het rooster van aftreden. Sligro Food Group laat weten dat het de intentie is van de Raad dat Anbeek bij die benoeming ook het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen van Rijna zal overnemen. In de periode tot 27 maart 2024 zal Anbeek als lid onderdeel uitmaken van de Raad van Commissarissen.

Bron: Sligro Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht


Sligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar

Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...

Lees bericht
Sligro-M heropent vernieuwde groothandel in Brussel

Groothandel – Op donderdag 7 december 2023 is de volledig vernieuwde vestiging van Sligro-M in Brussel heropend. De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager).

Lees bericht

Sligro Food Group neemt deel activiteiten van Simon Loos over

Groothandel - Sligro Food Group gaat verder uitbreiden in het eigen transportbedrijf Sligro Food Group Transport. De groothandel laat weten samen met Simon Loos Transport en Koninklijke Euser te verwachten dat er overeenstemming komt over de overname van een deel van de transportactiviteiten van Simon Loos Transport voor Sligro. Daarnaast zal een deel overgaan naar Koninklijke Euser.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid