Dirk Anbeek voorgedragen als commissaris Sligro Food Group


Dirk Anbeek volgt Freek Rijna op als voorzitter Raad van Commissarissen Sligro Food Group / Foto bij: Landal

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Sligro Food Group is voornemens om tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 29 juni 2023, Dirk J. Anbeek voor te dragen als commissaris.

Deze voordracht wordt gedaan met het oog op het aftreden van Freek Rijna tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders d.d. 27 maart 2024, conform het rooster van aftreden. Sligro Food Group laat weten dat het de intentie is van de Raad dat Anbeek bij die benoeming ook het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen van Rijna zal overnemen. In de periode tot 27 maart 2024 zal Anbeek als lid onderdeel uitmaken van de Raad van Commissarissen.

Bron: Sligro Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Uitdagende tijden blijven Sligro parten spelen

Groothandel - De omzet van de Groep over het eerste halfjaar 2024 bedroeg € 1.393 miljoen, een afname van 0,7% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2023. Desondanks bleef onze ebitda met € 55 miljoen gelijk aan vorig jaar en nam het bedrijfsresultaat met € 2 miljoen toe tot € 6 miljoen. De nettowinst nam door gestegen rentelasten af tot een verlies van € 1 miljoen.

Lees bericht

Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking met 5 jaar

Samenwerking - Feyenoord Rotterdam N.V. en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip. Dat meldt Sligro Food Group.

Lees bericht




Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid