Domino’s ziet groei van 300% in lunchbestellingen


Formulenieuws - Pizza-keten Domino’s realiseerde de afgelopen vijf - met inmiddels 270 winkels - een groei van 300% in het aantal lunchorders. Het merendeel van deze orders is afhaal. Domino’s verwacht dat deze trend zich de komende jaren alleen nog maar sterker zal ontwikkelen. Mede door de sterke groei van het aantal lunchorders heeft de pizzaketen ook meerdere locaties met de lunch geopend. Misja Vroom, CEO Domino’s Benelux: “Het ‘s avonds laten bezorgen van je eten, is een commodity geworden. Ik ben ervan overtuigd dat het laten bezorgen van de lunch net zo vanzelfsprekend gaat worden. Met name millenials kiezen voor gemak en lunchen steeds vaker buiten de deur. Met ruimere openingstijden van onze vestigingen spelen we daar op in. Al onze nieuwe winkels zijn zeven dagen per week geopend voor lunch. De komende maanden openen we nog eens dertig winkels die allemaal geopend zijn voor lunch.” Een groot deel van de bestaande winkels is inmiddels verbouwd en alle nieuwe winkels hebben een moderne en warme uitstraling. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en zijn er in de winkels met een zitgedeelte comfortabele zithoeken gecreëerd. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en is qua aantallen vestigingen met 270 het grootste Quick Service Restaurant van Nederland. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Pizza-keten Domino’s realiseerde de afgelopen vijf - met inmiddels 270 winkels - een groei van 300% in het aantal lunchorders. Het merendeel van deze orders is afhaal. Domino’s verwacht dat deze trend zich de komende jaren alleen nog maar sterker zal ontwikkelen. Mede door de sterke groei van het aantal lunchorders heeft de pizzaketen ook meerdere locaties met de lunch geopend. Misja Vroom, CEO Domino’s Benelux: “Het ‘s avonds laten bezorgen van je eten, is een commodity geworden. Ik ben ervan overtuigd dat het laten bezorgen van de lunch net zo vanzelfsprekend gaat worden. Met name millenials kiezen voor gemak en lunchen steeds vaker buiten de deur. Met ruimere openingstijden van onze vestigingen spelen we daar op in. Al onze nieuwe winkels zijn zeven dagen per week geopend voor lunch. De komende maanden openen we nog eens dertig winkels die allemaal geopend zijn voor lunch.” Een groot deel van de bestaande winkels is inmiddels verbouwd en alle nieuwe winkels hebben een moderne en warme uitstraling. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en zijn er in de winkels met een zitgedeelte comfortabele zithoeken gecreëerd. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en is qua aantallen vestigingen met 270 het grootste Quick Service Restaurant van Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid