Driessen Food integreert Egro, PIER24 en Terre & Mer
Samenvoeging - Versleverancier Driessen Food uit Bunnik integreert per 31 januari 2022 vleesleverancier Egro, visleverancier PIER24 en webwinkel Terre & Mer binnen de eigen organisatie. Hierdoor kunnen de productielocaties, de logistiek en de processen beter worden ingericht richten, waardoor het 122 jaar oude familiebedrijf kan groeien binnen de sectoren gastronomie en grootverbruik.
Woordvoerder Christiaan Driessen: “Hierdoor groeien we met een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe klanten en krijgen we er een extra productielocatie in Utrecht bij. Voordeel voor onze huidige klanten van Egro en PIER24 is dat ze straks zuivel, agf, gesneden groente en de Christoffels convenienceproducten kunnen bestellen”. Terre & Mer, de gezamenlijke webwinkel voor consumenten van Egro en PIER24, gaat op termijn de huidige webwinkel van Driessen Food vervangen.
De organisatie
De eigenaren en medewerkers van Egro, PIER24 en Terre & Mer blijven betrokken bij Driessen Food. Driessen: “Bart Jan Wijsman wordt verantwoordelijk voor de verkoop en marketing aan de gastronomie. Visspecialist Jacco de Haan krijgt de verantwoordelijkheid over de visafdeling. Beide hebben hun sporen verdiend in het vak en zijn gedreven gastronomische liefhebbers. Het is fijn om ze aan boord te houden en van hun expertise gebruik te kunnen maken.” Driessen: “Met ons vernieuwde team gaan we straks nog meer inzetten op productontwikkeling, inclusief onze Christoffels conveniencelijn en vegetarische en veganistische producten.”
Bron: Driessen/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Lucas Kramer versterkt team Driessen Food
Benoeming - Lucas Kramer is onlangs gestart bij Driessen Food als verkoopadviseur vis. Samen met andere visspecialisten gaat hij Driessen Food voorbereiden op de toekomst als totaal versleverancier van vis, vlees, agf en zuivel.
Lees berichtVruchtbare samenwerking Driessen Food en Debuut
Samenwerking – De samenwerking tussen Driessen Food in Bunnik en het Utrechtse Debuut werkt goed, dat laten beide partijen weten. Driessen Food is naast versleverancier van de 30 Debuut-horecazaken, ook partner in het overbrengen van kennis aan keukenmedewerkers van Debuut door deze te laten deelnemen aan de Driessen Food VersAcademie. Met meer dan 17 horecaconcepten zoals Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en...
Lees berichtDriessen Food neemt activiteiten vleesbedrijf Wim Pessers over
Overname - Driessen Food heeft per 13 februari jl. de activiteiten en de klantenportefeuille van vleesbedrijf Wim Pessers bv in Tilburg overgenomen. Op de locatie in Tilburg zullen naast de bestaande productie ook nieuwe vleesverwerkende activiteiten worden ondergebracht. De locatie in Tilburg zal met name gebruikt gaan worden voor de productie van gegaarde artikelen en productie voor export. Deze stap is...
Lees berichtRestaurant De Machinist wint hamburgerbattle Driessen Food
Wedstrijd - Kelvin Veldhoen, chef de parti van restaurant De Machinist in Rotterdam is winnaar van de hamburgerbattle die onderdeel was van het Driessen Food festival. 12 chefs uit heel Nederland streden tegen elkaar ter ere van de introductie van een nieuwe hamburger door Driessen Food. De jury, bestaande uit topchef IJsbrant Wilbrenninck, Gijsbregt Brouwer van De Buik van Rotterdam, vleesexpert...
Lees bericht