Dunkin’ opent drive thru-locatie in Goes met New York Pizza


Formulenieuws – Deze zomer opent koffie- en donutsformule Dunkin’ op het foodcourt in Goes een drive thru-locatie. De formule deelt de locatie met pizzaketen New York Pizza.

Voor Dunkin is het de 23 vestiging in Nederland, maar de eerste met een drive thru. De locatie in Goes is  de eerste waar Dunkin’ gaat testen met een afhaal loket waar je zowel een donut als een New York Pizza slice kunt halen. Naast de mogelijkheid om vanuit de auto af te halen, hebben de beide formules ook een zitgedeelte en een terras.

Ideale combinatie

Beide formules geloven dat de combinatie goed gaat werken voor de consument. New York Pizza-oprichter en CEO Philippe Vorst over de samenwerking: “Dit is een voorbeeld van de ideale combinatie. Overdag zullen klanten veelal koffie en donuts consumeren. ’s Avonds kunnen klanten bij ons terecht voor heerlijke pizza, met een donut als toetje.” En Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland. “Deze samenwerking met New York Pizza geeft een nieuwe dimensie aan ons 3-jarig bestaan in Nederland.”

Alle dagen open

Beide formules gaan vanuit de locatie in Goes ook starten met thuisbezorging. Het foodcourt is zeven dagen in de week geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNew York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht


New York Pizza neemt Duitse pizzaketen Stückwerk over

Overname - New York Pizza, de grootste Nederlandse pizzaketen, heeft de Duitse pizzaketen Stückwerk overgenomen. De overname is onderdeel van de internationale plannen van de franchiseorganisatie om in Duitsland uit te groeien tot een van de grootste spelers in de pizzabezorgmarkt.

Lees bericht


New York Pizza voor grootste deel in Noorse handen

Overname - New York Pizza, een van de grootste Nederlandse pizzaketens, wordt grotendeels verkocht aan het Noorse Orkla Group. Orkla heeft al tientallen merken in handen op het gebied van levensmiddelen. De Noren, die vooral geïnteresseerd zijn in het Nederlandse pizzadeeg, krijgen 75 procent van het bedrijf in handen.

Lees bericht

‘Tankstation met fastfood-formule werkt’

Formulenieuws - De combinatie van een tankstation met een Spare Rib to go-concept werkt goed, ook in coronatijd. Dat valt op te maken uit het feit dat franchisenemers Arjen en Erszebet van Spare Rib Express in Hoorn hun totale omzet met meer dan 100% hebben zien verdubbelen na de opening van hun To Go-concept in de shop van AVIA-tankstation Marees.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid