Dunkin’ opent drive thru-locatie in Goes met New York Pizza


Formulenieuws – Deze zomer opent koffie- en donutsformule Dunkin’ op het foodcourt in Goes een drive thru-locatie. De formule deelt de locatie met pizzaketen New York Pizza.

Voor Dunkin is het de 23 vestiging in Nederland, maar de eerste met een drive thru. De locatie in Goes is  de eerste waar Dunkin’ gaat testen met een afhaal loket waar je zowel een donut als een New York Pizza slice kunt halen. Naast de mogelijkheid om vanuit de auto af te halen, hebben de beide formules ook een zitgedeelte en een terras.

Ideale combinatie

Beide formules geloven dat de combinatie goed gaat werken voor de consument. New York Pizza-oprichter en CEO Philippe Vorst over de samenwerking: “Dit is een voorbeeld van de ideale combinatie. Overdag zullen klanten veelal koffie en donuts consumeren. ’s Avonds kunnen klanten bij ons terecht voor heerlijke pizza, met een donut als toetje.” En Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland. “Deze samenwerking met New York Pizza geeft een nieuwe dimensie aan ons 3-jarig bestaan in Nederland.”

Alle dagen open

Beide formules gaan vanuit de locatie in Goes ook starten met thuisbezorging. Het foodcourt is zeven dagen in de week geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minimumleeftijd maaltijdbezorgers Domino’s op 16 jaar

Formulenieuws - Domino’s verhoogt de minimumleeftijd van haar bezorgers naar 16 jaar. Eerder dit jaar in april werd de leeftijd door de pizzaketen al aangepast voor de eigen winkels, maar die minimumleeftijd van de maaltijdbezorgers geldt nu ook voor de aangesloten franchisers.

Lees berichtAndre ten Wolde benoemd tot CEO Domino’s Europe

Benoeming - Domino’s benoemt bij halfjaarcijfers voormalig CEO Nederland en België Andre ten Wolde tot CEO Europa. Domino's Pizza Enterprises Limited, moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland, realiseerde in Europa een omzetgroei van +9,4% tot 382,8 miljoen euro. Daarnaast opende Domino’s in Europa 37 winkels.

Lees bericht


Franchisenemers Papa John’s stappen naar de rechter

Formulenieuws - Franchisenemers van pizzaketen Papa John's zijn naar de rechter gestapt. Volgens een artikel op NOS.nl voelen de ondernemers zich misleid en bedrogen door de organisatie en willen zij nu beslag leggen op ruim 4 miljoen euro van het Nederlandse hoofdkantoor PJ Europe Group BV..

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid