Eerste Boon’s Dagmarkt in Limburg opent de deuren


Versafdelingen spelen een belangrijke rol bij de formules van Boon

Formulenieuws - Op woensdag 29 november opent de Boon’s Dagmarkt in Nieuwstadt. Het is de eerste Boon's Dagmarkt in Limburg. Deze voormalige Plusvestiging van de familie de Wit is de afgelopen weken vergroot en geheel volgens de laatste formule uitgangspunten ingericht.

De versafdelingen spelen een belangrijke rol bij Boon. Ook zijn de lokale invloeden merkbaar. Zo zijn er Limburgse vleeswaren en ontbreekt het zuurvlees niet. De winkel is vergroot waardoor er voor alle afdelingen meer ruimte is ontstaan. Peter en Annet de Wit zijn zeer tevreden over hun samenwerking met Boon en zijn blij dat zij de wensen van hun klanten hebben kunnen verwerken in de winkel. Willem Boon, directeur commerciële zaken; “We zijn natuurlijk trots dat de familie de Wit na jaren ondernemer te zijn geweest bij Plus zich aansluit bij onze formule. Komend jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van de Boon’s Markt. Voor Boon Food Group is dit de eerste formulewinkel en zeker niet de laatste winkel in Limburg, gezien alle belangstelling die er door diverse partijen is getoond. Eric Brosius, manager acquisitie bij Boon Food Group; “Ook komend jaar gaan we door met het moderniseren van onze bestaande vestigingen te beginnen in Barendrecht, maar ook verwachten we nog diverse openingen van winkels vanuit diverse formules”

Superunie

Boon Food Group is lid van Superunie, de inkoopvereniging op het gebied van levensmiddelen, die 12 supermarktorganisaties vertegenwoordigd. Boon Food Group is gevestigd in Dordrecht en heeft supermarkten onder Boon’s Markt, Boon’s Dagmarkt en MCD, een groothandel in levensmiddelen met concepten als Buurtsuper en Vakantiesuper, BFG Export en Zorgboodschap, de leverancier voor de zorg in Sassenheim.

Bron: Boon/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJohn Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht


Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees berichtLangjarige samenwerking tussen Cedrah en Zorgboodschap

Zorg - Zorggroep Cedrah heeft voor zijn verzorgings- en verpleeghuizen een langjarige overeenkomst afgesloten bij Zorgboodschap, onderdeel van de Boon Food Group, voor het leveren van al het eten en drinken. Het bedrijf gaat koelverse maaltijden leveren onder de naam Zorgmaaltijd aan Zorgboodschap, naast de samenwerking met Eetgemak.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid